Spolucestování Asie/ Australie

Gruzie a Arménie, polovina května 2015

Eva IB

Ahoj.
Nehledám partnera pro život, ale na cesty. Pracovní vytížení nám bohužel s přítelem neumožňuje cestovat, jak bychom si přáli.
Ráda bych se v polovině května vydala na cca 3-4 týdny do Gruzie a Arménie.
Čekaly by nás 2 národní parky v Gruzii a asi 4 národní parky v Arménii, skrytá místa, skalní město, rozpadlé kostely a vrcholky hor. Kromě prvních dvou dnů po příletu, který si ráda beru na aklimatizaci, bych se ráda pohybovala mimo civilizaci. Spaní ve stanech, občas nějaká sprcha. Nejsem žádná sportwoman, ale ani fifinka.
Cenový rozpočet v tuto dobu vypadá velice příznivě, stejně tak počasí. (Jinak tam, kam pojedeme, bude bezpečno.)

Něco o mě? Miluji Zemi, moudrost se snažím hledat v sobě než v knihách. Věřím v hodnoty, jako je upřímnost, odpovědnost a pokora a snažím se jimi každý den víc a víc žít. Je mi 29let, ale je ve mě hravost dítěte, díky které je každý den jiný.
Myslím, že se se mnou dá dobře vyjít i na takto delší dobu, protože mám vždycky touhu vnímat názor i druhého. A to je asi jediná věc, kterou bych si přála u svého spolucestovatele či cestovatelky – aby byl schopný pracovat se svým egem.

Budu se moc těšit, na všechny, kteří odepíší, věřím, že si cestu užijeme a naplánujeme ji tak, aby se líbila oběma. Nebo klidně třem, čtyřem? 🙂
Jo, jinak stan (kvalitní) mám.
Pa, Eva Ina

P.S. – kvůli letenkám doporučuji co nejrychlejší „akci“

Zkušenosti čtenářů

Jan

Ahoj Eva..
bohužiaľ cestovať s tebou síce nebudem môcť… ale keď s partou dorazíte do Armenska môžem vas stretnuť a pochodíme spolu niečo… žijem tu už pol roka a ešte pol roka budem… skrytých miest, kostolov a hôr je tu viac než dosť, takže aj ja mám ešte vždy čo objavovať…. ak treba, viem odporučiť miesta a poradiť… poprípade ak budete len dvojica a po čase vas omrzí výhradne mimocivilizačný pohyb, môžem poskytnuť nocľah v Jerevane… kdyby něco tak píš mr******@***il.com
Gruzinsko/Armensko skvela voľba:)

Eva IB
Jan:

Ahoj Jene,
děkuji za nabídku, zní to skvěle. Už jsem ti psala mail.
Pa, E

Sabina

Ahoj,
moc ráda bych se přidala k tobě na cesty po Arménii a Gruzii. Už dlouho o tom přemýšlím a tvůj text jakoby mi mluvil z duše.
Pokud by ses chěla domluvit, můžeme se kontaktovat přes skype nebo mail.

přeji hezkou neděli!:)

Eva IB
Sabina:

Ahoj Sabino,
jsem moc ráda, že ses ozvala, jen jsi mi na sebe nenechala žádný kontakt.
Ozvi se mi prosím na mail a domluvíme se.
Děkuji moc, těším se 🙂
E

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: