Spolucestování Evropa

Francie cca 25. 6. – 19.7.2009

Katka

Ahoj!

Chtěla bych v létě vyrazit do Francie, oblast Provence + Paříž s tím, že poslední dny si pohrávám s myšlenkou začít v Itálii a pak to švihnout po pobřeží právě do Francie. Chci jet jen s baťohem, stanem a dobrou náladou :). Je mi 24, bydlím v Ostravě, ale hádám, že na tom až tak nezáleží. Samotné se mi nechce 🙁 takže bych uvítala společnost – ideálně holky.
Ale co si budeme nalhávat… jsem ochotná se přizpůsobit v trase cesty atd., hlavně nechci sedět doma a nebo jet asociálně sama 🙂

Zkušenosti čtenářů

Mája

Ahoj Katko,

Tvůj nápad se mi líbí, jak by jsi chtěla jet? kolo, auto, vlak?

Díky za odpověď.

Mája, 21 morava

Petr

Ahoj Katko,
i když věkově ani genderově neodpovídám Tvému přání, možná bys mi poradila. Dal jsem si inzerát ve kterém hledám na „pouť po Provenci“ kolegyni /míněno v oboru výtvarném,ale není podm./. Jde mi o pěší turistiku po vesnicích a městech nalehko,od moře vzůru a zpět, a hledám možnosti ubytování na přibližné trase poskytovanou členy Hospitality clubu. Nemáš s ním nějakou /dobrou/ zkušenost, případně neznáš někoho? Termín jsem myslel v dubnu, ale asi se to přesune kvůli práci na podzim. Uvítám jakoukoli radu i ve věci levné dopravy. Díky a přeju Ti šťastnou cestu, Petr

Eli

Ahoj, mne je 23 a jsem taky z Ostravy.
Pisni na mail, mozna neco dohodneme: el******@*****um.sk

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: