Spolucestování Evropa

Francie autem, léto 2013

Miroslav

Ahoj. Spolu s mým kamarádem se chystáme v létě (pravděpodobně v červenci) projet křížem krážem Francii. Jeli bychom autem, dokonce Renaultem, ať je to stylové :-), jednoduše na pohodu, bez nějakých stresů a chvátání. Máme v plánu navštívit jak velká města, tak hlavně venkov, prostě, kde by se nám líbilo, tak bychom zastavili. Byli bychom rádi, kdyby se zde našly dvě dívčiny, které by nás na tomto tripu doprovodily.
Jsme oba nadšení cestovatelé ve věku 27 let, s VŠ vzděláním a prý velcí pohodáři ;-).

Zkušenosti čtenářů

Věrka

Ahoj Miroslave,

to zní skvěle:-) Podobnou cestu po Francii mám v plánu delší dobu, ale zatím mi to o prázdninách nikdy nedopadlo. Tak třeba to vyjde letos 🙂
Věrka, 25 let

Piitulka

Ahoj,

vracím se v červnu ze Zélandu a ráda bych vyrazila někam po Evropě, než zas odjedu za oceán. Je mi taky 27. 🙂 A venkov ve Francii by se mi hodně zamlouval, stejně tak město sem tam. Ozvěte se. 🙂

Díky P.

Sylva

Byla bych taky pro, ale už máte asi plno, co 🙂 Je mi 26 a jsem velmi nadšená cestovatelka z jižní Moravy. Kdyby Vaše nabídka ještě platila, dejte vědět na můj mail – si*****@****am.cz

Dík

Jana

Ahoj!
Francie je taky můj velký sen, takže jestli máte ještě volno a máte nějakou časovou představu, na jak dlouho a od kdy byste chtěli vyrazit, sem s ní! Mně je 27 a podobným auto-stylem jsem byla v září v Itálii a před několika lety v Bulharsku. Díky za odpověď, Jana

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: