Ahoj , rad bych pracoval na Floridě . Od 12/2014 . Zkušenosti mam docela dost. ( malíř,zahradni architektura a realizace, svarec,montaz,brusič,autodoprava,chůva,řidič, ,číšník,úklid,dealer, krupier atd.) Dovednosti-rp ABC, vedeni firmy,Aj mirne pokročily, Z osobních důvodu bych chtel začít novy život zrovna na Floridě. Prace se nebojím a kdo chce vždy nějakou najde. Začátky jsou kruté ale to k tomu patří. Cestoval jsem po Evropě i pracoval a vím co me čeká:) hledám serióznív jednání a žádné podvodníky. Za zařízení a pomoc dam i peněžní odměnu. Bez peněz tam určitě nejednu a anglicky se domluvím. Určitě je snazší s pomoci druhého který tam žije spoustu let . K vyřízení potřebných formalit jak na bydlení, atd. Je mi 35 Bezproblémový parťák který ve správným čase je na správným místě:) dekuji za info a pište na email: ba********@****am.cz. Michal
Ahoj zuzko tak mi napis nejaky kontakt na tebe mejla nebo tak a domluvime se..:-)
ahoj porsim mel bych zajem o odcestovai za praci na floridu ci kamkoli rad se ucim novym vecem chci nazbirat nove zkusenosti a znalosti jazyka ma znqlost jazyka neni nijak extravaganti ale verim ze se priucim mel bych zajem o jakoukoli nabidku ja a ma pritelkine kdyby byla moznost ve skupine odjet za praci dekuji za jakekolik informace
piste porsim na email pe********@****am.cz
to Petr
(nqlost jazyka neni nijak extravaganti)
Raději se prvně nauč česky, popř. si dej kontrolu pravopisu.
Ahoj, byla jsem na floride 3 mesice a chtela bych se tam vratit, kdo by jel se mnou?
Ahoj, taky bych chtěla jet na Floridu, ale nemám odvahu zabalit se a vyrazit sama, jela bych s tebou Barčo, já právě zkušenosti nemám a taky bych potřebovala k sobě někoho kdo ví do čeho jde, pokud by jsi chtěla tak napiš a vyměníme si kontakt a naplánujeme cestu, díky