Spolucestování Asie/ Australie

Filipíny/Vánoce 2013/spolucestování

Markéta

Ahoj, jsme mladý pár bez dětí, zatím :), proto chceme letět přes Vánoce na Filipíny. Kdyby se někdo chtěl přidat, budeme rádi 🙂

Podrobnosti emailem, hezký den.

Zkušenosti čtenářů

Jirka

Kdyz jste par, to nechapu, proc chcete, aby se k vam nekdo pridal. Cestovat ve dvou je nejlepsi, a treti se pak vzdycky citi blbe. A pokud by vas bylo vic nez 3, tak to uz jste dav, ktery se vetsinou bude mit problem na cemkoliv domluvit 🙂

Markéta

Jirko díky za komentář 😀

Jezdíme jako pár už několik let, jednou jsme byli také ve třech a myslíme si, že čím více lidí, tím více legrace a taky že to chce změnu..

Na zaláskované si nehrajeme, a jelikož spolu chceme zůstat ještě alespoň dvacet let, není potřeba trávit stále čas jen ve dvou..takže takto vysvětlení…

Markéta

PS: nebo jsem to tady špatně pochopila, a tohle auditko je jen pro nesezdané, které shání parťáka na cesty? :))

Vzhledem k tvému podivění mi to teď tak i přijde..Možná bych měla napsat, jsme pár a hledáme další pár na cestu 🙂

Martina

Ahoj, určitě to tady není jen seznamka pro nezadané, i když to někteří tak vnímají asi…Také to tak vnímám, že víc lidí na cestování=větší legrace.Prosím napiš mi něco víc do mailu prosím. Odkud jste? Já z Prahy, zadaná, ale zatím nemohu mluvit za přítele, zda by jel…ale moc by se mi líbilo přes Vánoce někam vyjet…Martina (as*******@****am.cz)

Markéta B.

Ahoj.
Můžu poprosit o bližší info do mailu? Přes svátky bych vyrazila, jen ještě vůbec nevím kam a s kým, tak hledám touto cestou.
Díky,Markéta.

Láďa

Ahoj,

jel bych na Filipiny a hledám parťáka. Asi tak říjen – prosinec 2013. Na Vánoce bych byl rád doma
Láďa

Láďa

Dobrý den,

hledám někoho, kdo by měl zájem podívat se na Filipíny tak na 3-4 týdny v období říjen-prosinec 2013.
Láďa
736 432 829
la***@****am.cz

David

Ahoj, je to ještě aktuální? Jsme pár 33 a 27 a o podobné cestě uvažujeme. Prosím o podrobnosti do emailu. Díky

Alena

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo letí letos na Filipíny v období 17.12. – 6.1. 2014 🙂 ráda bych se zeptala na pár informací a třeba bychom mohli cestovat v početnější skupině.

Předem díky moc 🙂

Inyanga

Ahote vsichni,
rada bych na Vanocni svatky nekam vyjela a jeste nevim kam…na asi 16 dni od 20.12..ale kdo vi… napiste..

Veronika

Ahoj, taky planuju Filipíny cca od 19.12. Na 2-4tydny.. Vypada to, ze pojedu sama, v Asii jsem jiz několikrát byla, ale zatím vždy ve dvou, takže se rada s někým potkám 🙂

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: