Ahoj, chystáme se v únoru 2013 na 3 týdny na Filipíny. Prozatím potvrzeno cca 5 lidí, pokud by však někdo v tomto termínu taky plánoval, rádi se připojíme, popř.se aspoň potkáme na pár dní. Předběžný itinerář máme Banaue-Mount Pinatubo-přelet na Bohol-přelet na Palawan.Spíše low-cost,cca 5 dní na Palawanu plážové povalečství,jinak bychom byli akčnější (viz např.trek na sopku).Zkušenosti máme z Thajska a Indonésie. Stáří naší grupy kolem 26-35 let (převážně baby).
Já odlétám 25 února na měsíc. (vracím se třetího dubna). Ještě nejsem zcela rozhodnutý kamp řesně: Pravděpodobně jej strávím na Palawanu (Mt. Victoria a další hory), jezero Mangunao u Taytay, atd.. chci ho projet celý. Druhá možnost je oblast v okolí Palanan (Luzon), tam jsou poslední lovci co ještě používají luky a šípy. Mezi těmito destinacemi ještě nejsem zcela rozhodnutý, obojí se zvládnout nedá. Kdyby se nějaká dvojice chtěla na část cesty připojit, jedu s přítelkyní – filipínkou.
Ahoj.
Ja bych tam jela v dubnu, dejte vedet nejake rady, co se bude hodit a tak, vylety lodi…Diky, Martina
ahoj Martino,
ja přemýšlím také o Filipínách nebo o Laos-kambodza-vitnam a také bych jela v dubnu/květnu. Jsi sama, nebo vás je již více? …diky za info
Ahoj, dnes jsem se rozhodl vycestovat na Filipíny v termínu 1.-18.2. Našel jsem letenku z Prahy přes Moskvu a Hongkong. Chce se někdo přidat? 🙂
ahoj,jezdíš prstem po mapě ve stejném směru jako já:-)…Vezmete mě s sebou?:-)….spojime se,cestovat solo nechci.Psát jaká jsem nej cet.partacka je hloupost,lepsi se potkat u kafe a uvidí se,Petra
Ahoj, díky moc za reakci. Pro Petru i pro ostatní přidávám aktuální info, že se zatím babinec zvrhává spíš v pánskou jízdu aneb potvrzeny 3 holky a 4 kluci. Jsme převážně z ČB,takže sraz plánujeme spíše zde… Odkud jsi a kolik Ti je?
Já bych jel s Váma hnedka. Byl jsem tam loni a ta zem mě totálně dostala. Naprosto nepřekonatelní lidé.
Kdyby jste potřebovali s něčím poradit – rád zašlu info.
Petr