ahoj, na léto 2014 se chystam vyrazit na farmu do Chorvatska – pocatek cervence. Pro start bude zajisteno ubytovani a stravovani na farme formou wwofingu.
Muzu vzit sebou vzit jeste jednoho cloveka, piste prosim na muj mail jen vazni zajemci kdo mate podobny zamer 🙂
Díky, Honza
Honza
Ahoj, To zní velice lákavě. Nemám žádné závazky, práci bohužel také ne. Zvířata mám moc ráda a od malinka se mezi nima pohybuji. Potřebuji svůj život někam posunout….Mohl bys mi prosím zaslat bližší info na můj mejl. Ka**********@****am.cz děkuji
Ahoj, stejně jako Kateřina nemám žádnou práci ani závazky. Jen chuť pracovat a nejlépe na nějaký čas vycestovat,.. Vím, že je dána kapacita 1 člověka, přikládám však svůj e-mail pro informace, kdyby přece jen. Mám také vážný zájem.
S pozdravem Lucie
Ahoj, zajímalo by mě jak si tuto práci našel, měla bych zájem na příští rok, ale na internetu jsem moc nenašla 🙂 můj mail ja************@***il.com
Ahoj,
zní to zajímavě, ráda bych se přidala, mohl bys mi prosím poslat na můj email M.***@****am.cz bližší informace o práci? Díky:)
Zatím ahoj!;)