Spolucestování Evropa

Expedition Scandinavia 2014

Bohumír Zámečník

Cesta na sever a zpět. 10 zemí, 5000+ km, ~30 dní (celý červen 2014). Vyrážím už za týden a mám ještě jedno místo v autě volné. Má někdo čas a chuť zažít Balt a Skandinávii?

https://www.facebook.com/events/256152444568273/

Vždycky jsem si přál projet si Skandinávii, ale doteď jsem tam ještě nebyl. V červnu tedy vyrážím na měsíční cestu okolo celého Baltského moře, což dává něco přes 5000 km. Plánem cesty je navštívit tyto země: Česko, Polsko, Litva, Lotyšsko, Estonsko, Finsko, Švédsko, Norsko, Dánsko, Německo, Česko. Rád bych poznal lépe tyto země, jejich přírodu i lidi. Spát lze vzadu v autě, ve stanu, přes Couchsurfing nebo případně přes AirBnb. Žádný velký spěch, ale hlavně relax a odpočinek od kompu.

Zkušenosti čtenářů

ade.e

Dobry trip.. Ja mam s kamoskou podobny ale stopom a opacnym smerom.. Mozno sa niekde stretneme. :)Nech sa dari

Renáta

Ahoj, toš tos mě předběhl 🙂 Tato trasa mi už delší dobu leží v hlavě. Zatím dávám přednost exotice, ale určitě to takto dáme. Máme combik a jsme 2, ale bylo by to, vzhledem k nákladům lepší i ve 4, klidně někde i stanovat, podle možností. Prosím tě, až se vrátíš, ráda bych s Tebou hodila řeč. Bohužel, teď už to nedáme, nedávno jsme se vrátili ze Súdánu. A navíc, max. tak 3 týdny. Tak by mě pak zajímalo, jsk to vychází časově. Předem dík. Jo, oslovila jsem Tě na FB, tak snad mě přijmeš do přátel. Měj se.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: