Cesta na sever a zpět. 10 zemí, 5000+ km, ~30 dní (celý červen 2014). Vyrážím už za týden a mám ještě jedno místo v autě volné. Má někdo čas a chuť zažít Balt a Skandinávii?
https://www.facebook.com/events/256152444568273/
Vždycky jsem si přál projet si Skandinávii, ale doteď jsem tam ještě nebyl. V červnu tedy vyrážím na měsíční cestu okolo celého Baltského moře, což dává něco přes 5000 km. Plánem cesty je navštívit tyto země: Česko, Polsko, Litva, Lotyšsko, Estonsko, Finsko, Švédsko, Norsko, Dánsko, Německo, Česko. Rád bych poznal lépe tyto země, jejich přírodu i lidi. Spát lze vzadu v autě, ve stanu, přes Couchsurfing nebo případně přes AirBnb. Žádný velký spěch, ale hlavně relax a odpočinek od kompu.
Ahoj, toš tos mě předběhl 🙂 Tato trasa mi už delší dobu leží v hlavě. Zatím dávám přednost exotice, ale určitě to takto dáme. Máme combik a jsme 2, ale bylo by to, vzhledem k nákladům lepší i ve 4, klidně někde i stanovat, podle možností. Prosím tě, až se vrátíš, ráda bych s Tebou hodila řeč. Bohužel, teď už to nedáme, nedávno jsme se vrátili ze Súdánu. A navíc, max. tak 3 týdny. Tak by mě pak zajímalo, jsk to vychází časově. Předem dík. Jo, oslovila jsem Tě na FB, tak snad mě přijmeš do přátel. Měj se.
Dobry trip.. Ja mam s kamoskou podobny ale stopom a opacnym smerom.. Mozno sa niekde stretneme. :)Nech sa dari