Hledám pro expedici Mongolsko 2012 dva členy týmu.
Akce je plánovaná na konec července a začátek srpna, doba trvání tři neděle. Vážným zájemcům dám podrobnější informace přes mail.
Ahoj Zdenku,
mel bych zajem. Budu uz delsi dobu na ceste, Mongolsko na tuto dobu planuji, časove to přesne vychází. Můžeš mi poslat vás popis a itinerář? jaký způsob cestování preferujete? od kolegů vím, že hodne se dělá mongolsko organizovanými výlety do pouste a okolí. vsechno z Ulangataru(nejvíce). díky. pro mě idealni 2 týdny v červenci a jeden v srpnu. dále budu pokračovat do Ruska.
lukas.roubicek(zavinac)seznam.cz
Lukas 28
Ahoj Zdendo!
Pokud stále ještě sháníte dalšího člena, mohl bys i mně poslat více informací o vaší plánované expedici.
Díky moc
Hanka 28
Ahoj,pokud je Mongolsko stále aktuální, mám zájem! Prosím o případné info na mail.
Díky Lída
Ahoj,
moc rada bych se s pritelem pridala. Termin nam presne vyhovuje a i delka. Cestu do Asie uz planujeme dlouho, ale nechce se nam samotnym. Moc rada bych se dozvedela nejake podrobnejsi info.
Romca
zdravim mal by som zaujem o takuto cestu.. napis mi pls viac info do mailu,, sposob dopravy odkedy presne kolky to je mesiac kam a tak dakujem s pozdravom matej