Spolucestování Evropa

evropa 2020

Kamil

přeji krásný den všem cestovatelkám,jmenuji se Kamil,mám 47 let a rád bych touhle cestou poznal,ženu dívku na společné cestování po Evropě za ůčelem poznávání zemí z pohledu pouliční hudby,rád bych postupně navštívil všechny země Evropy a získal informace o možnostech této činnosti v evropských městech a následně proměnil tyto zkušenosti v napsaní nějakého průvodce evropou,proto bych byl rád kdyby napsala,žena,dívka,která by se také ráda podívala po nových místech a třeba i pomohla a poradila se sbíráním materialů o této činnosti,budu rád za odpovědědi,které budou viděny ze strany žen a dívek,stejným pohledem jako vidím já,to znamená taková,která opravdu by ráda absolvolala tuto cestu se mnou, Kamil

Zkušenosti čtenářů

Liduna

Ahoj, ráda cestuji a také bych se podívala, tam kde jsem ještě nebyla. Plánuji, ale zatím není s kým, cestu do Skotska.

viz CK Kudrna – Prázdniny ve Skotsku, nejel bys?
Je mi jako tobě.

Kamil
Liduna:

Ahoj,Skotsko jistě  také plánuji navštívit  a projet,ale prázdniny nejsem ještě  volný takže  jestli budeš  chtít  tak od listopadu plánují Portugalsko  a jeho ostrovy

Láďa
Liduna:

Ahoj Liduno,
Skotsko mám v plánu v tomto čase autem. Pokud se ozveš na mail :ce******@***il.com napiši vice.
Láďa

Liduna
Láďa:

Ahoj, napsala jsem Ti na tvůj e-mail. Lída

Liduna
Láďa:

Ahoj, prosím můžeš napsat na e-mail, jak to vidíš s tím Skotskem.
Díky L.

Láďa
Liduna:

Ahoj Liduno,
Skotsko mám v plánu v tomto čase autem. Pokud se ozveš na mail :ce******@***il.com napiši vice.
Láďa

Láďa
Liduna:

Ahoj Liduno,
Láďa

Láďa
Liduna:

Ahoj Liduno,
Láďa

Láďa
Liduna:

Ahoj Liduno,
Láďa

Láďa
Liduna:

Ahoj Liduno,
Láďa

Láďa
Liduna:

Ahoj Liduno,
Láďa

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: