Spolucestování Evropa

Eurovíkend(y) 2014

Rosta

Ahoj,
hledám někoho kdo by měl chuť v průběhu roku letět na prodloužený víkend do nějakýho evropskýho města (Amsterdam, Istanbul, Kodaň, Barcelona..prostě kam budou levný letenky zrovna..). Je mi 23 let, tak někdo aspoň cca v mym věku 🙂 Kdyby měl někdo zájem, tak se ozvěte na e-mail 🙂

Zkušenosti čtenářů

Jarda

Ahoj, bohužel jsem starší než ty, taky hledám někoho na Eurovikendy nebo kratší cesty po Evropě? Tak, zda má někdo zájem já 36 let z Prahy. Stačí napsat a dohodnout se a něco poznat.

Týna

Já bych se klidně k větší partě přidala, kdyby se něco uskutečnilo..na věku mi nezáleží, dokážu vyjít s mladšíma i staršíma lidma v pohodě.

David

čau,
Já bych se také přidal, kdyby to bylo někam, kde jsem ještě nebyl, tak rád pojedu.

Luba

Ahoj, věkem jsme blíž Jardovi než Rosťovi, ale jsem jako Týna, že dokážu vyjít s kýmkoliv v jakémkoliv věku (a když ne, věkem to rozhodně není :-)). Ráda bych se přidala.

Luba

Ahoj, věkem jsme blíž Jardovi než Rosťovi, ale jsem jako Týna, že dokážu vyjít s kýmkoliv v jakémkoliv věku (a když ne, věkem to rozhodně není :-)). Ráda bych se přidala.

Věra

Ahoj, taky bych ráda někam vyrazila a ráda bych se přidala k nějaké partě. je mi 27. tak mi dejte vědět 🙂

Lenka 38
Věra:

Ahoj, letím na prodloužený víkend (27.6.) do Madridu. Kdo se přidá?

Helena
Lenka 38:

Ahoj, letela bych klidne prvni vikend v cervenci nekam. Nebo co ten Madrid Leni? Uz mas nekoho? Diky. H. Piste na X.*****@*****um.cz

Zuza

ahoj, jela bych, pohodova a hlavne zabavna studentka 23

Jitka

Ahoj,

taky bych se ráda podívala do míst, kde jsi ještě nebyla. Je mi 33, ale nemám problém s lidmi jakéholi věku.

Katka

Ahoj particko! i ja bych se klidne pridala, je mi 30 a ziju ve Francii (Nancy), takze pokud byste treba chteli zavitat i sem, jste vitani:) je to z prahy, co by kamenem dohodil. a na jiné cetsy se rada pridam:)

Evča
Katka:

Ahoj, velmi ráda se přidám. Eurovíkend plánuji již delší dobu, jen se mi samotné nechce. Určitě lidi dejte vědět. Řím, Paříž, Florencie, Toskánsko, Provence, nebo kamkoli jinam. Přidám se na cestování i bez cestovky. email: pe******@****am.cz (34)

Pavel

Nechce někdo společně letět do Itálie? Jsou tam docela levné letenky… 🙂

jakub

ahoj, je mi 22 rád bych někam za dobrodružstvím se s kvělou partou lidí, na věku nezáleží jsem pohodoví a dokážu vyjít s kýmkoliv 🙂 když tak se ozvěte 733 108 116

Michal

Ahojte, mám definitivní termín na prodloužený víkend po Evropě od pátku 4.7. do pondelka, max uterka, kdo se prida?
Destinace libovolná, mám raděj východ než západ, přírodu než města, ale nebráním se ničemu!

Jen na tuty! 😉

Michal 26 let.

mi**********@***il.cz
775902699

Týna

Lidi, tak už se nás tady sešlo víc, nenaplánujeme něco tedy? Nebo už je něco domluvené? Kdyžtak na mail: ty****@****am.cz

David
Týna:

Ahoj, tak jak to vypada, ozval se Ti nekdo, nebo dokonce uz neco planujete? Taky bych se rad pridal. David

Týna
David:

Někdo se mi ozval na mail, tak kdyžtak napiš taky na mail, pak rozešlu všem hromadné zprávy, aby se to domlouvalo líp..Navrhla jsem září, neboť léto už mám obsazené, ale vše je to o diskuzi 🙂 mail: ty****@****am.cz

vasek

Ahoj, taky bych se rad pridal. Ja 28 let. Kontakt na me je ci************@***il.com

Pepík

Taky se rád přidám, malinko přes 30, výborná Aj. Nejlépe srpen. Díky

Evča

Evča Ahoj, velmi ráda se přidám. Eurovíkend plánuji již delší dobu, jen se mi samotné nechce. Určitě lidi dejte vědět. Řím, Paříž, Florencie, Toskánsko, Provence, nebo kamkoli jinam. Přidám se na cestování i bez cestovky. email: pe******@****am.cz (34)

Petr

Ahoj, jestli se něco uskuteční, dejte mi vědět na email 🙂 24**@***il.cz
Předem díky, Petr 28

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: