Spolucestování Evropa

Duben 2015 Slovinsko nebo kamkoliv jinam pěšo+vlakem

Petra

Ahojky výletníci,

miluju volnost pohybu a mysli, slyšet „ticho“ lesa, vody, ptáků, miluju vyšplhat na kopec, dát si tam sváču a vědět, že to stálo za to, protože ten vnitřní pocit při pohledu do dáli je nenahraditelný..:)
Ještě tomu bude pár měsíců, kdy mě čas neváže… Právě jsem se vrátila z Irska a ráda bych zas někam vyrazila, cca za 14dní. Preferuju treking, hiking, přesuny vlakem/busem nebo stopem, spaní venku, sem tam třeba v hostelu…
Láká mě Slovinsko, Korsika, jižní Francie, Skotsko, Toskánsko, Madeira, Srí lanka… výběr na domluvě, podle ceny letenek/jízdenek a počasí.

Přidáte se:-)?

Budu se těšit na komunikaci. Jen vážní zájemci prosím!

Peťa, 29
Praha

Zkušenosti čtenářů

Jára

Ahoj, rád bych se vydal v červnu stopem směrem na Mont Blanc, trochu polézt po horách ale bez nutnosti speciální výbavy, jen pěšo, rád bych se dostal co nejvýš, žádnej spěch, prostě si užít krásy hor, šla bys do toho taky?

Jára

Dalibor

ahoj , zřejmě máme něco společnýho a to je těch příštích pár měsíců co nás nic neváže. Rád cestuju stylem klidně spaní venku ve spacáku .. Teď mám zálusk na kanárský ostrovy, letenky za 200€ .. Je mě 27 a miluju život a vše kolem 🙂 kdyžtak se klidně ozvi i na tel 724922621

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: