Spolucestování Evropa

Dolomity-Via Ferraty-Červenec 2012

Valtr

Ahoj, je mi 26 a hledám holku, kluka nebo i partu lidí podobného věku, prostě někoho kdo by se přidal a vyrazil začátkem července 2012 s CK Kudrna na Via Ferraty do Dolomit. Byl jsem s Kudrnou v Rakousku a do Dolomit nemám s kým jet. Pojedu i sám, ale to prostě není ono.

Zkušenosti čtenářů

Valtr

Konkrétně se jedná o tento zájezd:
http://www.kudrna.cz/zajezd/to-nejlepsi-z-dolomit.html

Jitka

Ahoj, jsme parta 3-4 lidí. Každý měsíc od května do září vyrážíme již několikátým rokem na ferraty. Rádi poznáme nový lidi, takže pokud máš zájem se k nám přidat, budeme rádi.
Na květen máme naplánovaný ferraty ve Francii, červen zatím promýšlíme a někdy v době letních prázdin – okolí Marmolády, především Piz Boe. Vše je ale na domluvě.
Pokud máš zájem tak se ozvi, pošlu nějaký fotky a další věci, který by tě zajímali.

Lenka
Jitka:

Ahoj Jitko,

hledám někoho zkušeného s kým bych mohla vyrazit na ferraty. Je mi 22 a ráda bych vyzkoušela něco nového. Jsem úplný začátečník, žádné zkušenosti nemám a hledám partu lidí, kteří by mne vzali mezi sebe 🙂 Prosím o bližší info, je-li ještě Vaše nabídka aktuální. Lenka

Luboš
Lenka:

Ahoj Lenko, pokud ještě trvá tvůj zájem o ferraty, tak napiš(ze****@*****um.cz). Jezdily jsme s partou několik let, ale momentálně se nám to rozpadlo (práce, děti,ztracená chuť. Tak dávám dohromady novou bandu co má ráda hory a tak nějak nechce trávit volnej čas u televize.

Martin
Jitka:

Ahoj Jitko,rád bych vyzkoušel ferraty,ale neni parťak.Jsem z Děčinska,pokuď nebudeš z druhého konce republiky,tak rád tě poznám.

honza
Jitka:

ahoj jitko jestli bych se mohl přidat do te francie byl bych nesmírně rad děkuji za odpověd

MaC

Na tohle nepotřebuješ cestovku 🙂

Valtr
MaC:

Bohužel i na tohle potřebuju cestovku neboť mi zatím nezbývá nic jiného než vyrazit sám. A v jednom si to prostě dost dobře nedovedu představit.

anonym
MaC:

to Mac: třeba tam jde hlavně o ten 3x pišingr, co je v ceně, no nekup to :-). Nicméně, každý jsme svým vlastním strojvedoucím, takže rozumím i argumentu, proč zrovna s cestovkou

Valtr
anonym:

Prostě zatím nejsem moc zcestovalý. Navíc neovládám krom češtiny žádný z jazyků. Jezdím zatím s úspěch po Slovenských horách, letos ještě nejspíš Raxalpe, taky jsem hodně omezený dovolenou, kterou si prostě nemůžu vzít kdy se mi zachce a přizpůsobit se tak případným jiným nabídkám, někam vycestovat. Navíc myslím, že s tou cestouvkou toho prostě stihnu v tomhle případě víc, přesuny mezi jednotlivými místy a podobně. Nevím jak to funguje nějaká doprava. A hlavně a předvším mi jde o ten PIŠINGR 😀

Soňa

I já se chystám letos poprvé vyzkoušet ferraty a zvažovala jsem jet sama se zájezdem, protože jsem nováček (lezení po horách a návštěvy lanových parků zvládám bez problémů:)), takže pokud byste mě někdo chtěl vzít mezi sebe, budu ráda:)
Soňa (30)

Katka

pro příště zkus třeba tady najít přátele:
https://www.facebook.com/groups/166766286749705/

Katka

pro příště zkus třeba tady najít přátele:
https://www.facebook.com/groups/166766286749705/

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: