Ahoj lidi, je mi 19 a chtěl bych tohle léto po maturitě někam vyrazit, nezáleží ani kam, prostě nějakou zajímavou cestu, která by mohla být pěkným zážitkem. Poprvé bych se chtěl odvázat a sám vyrazit někam dál… Hrozně mě to láká, měl by někdo zájem o takovou věc? Našel by se někdo v podobném věku se stejným nápadem? Větší skupina by určitě nebyla na škodu. Tak se ozvěte a něco pořádnýho vymyslíme.. 🙂
Ahoj, taky mě něco podobného láká. A kam bys tak chtěl vyrazit? 🙂
Ahoj, je mi 21 a taky bych něco podnikl, láká mě se vydat na kole přes Alpy k moři nebo něco takového, napiš co si představuješ a klidně pojedu 🙂
Super, jsem rád, že jste se ozvali. Hoďte mi na sebe všichni kdyžtak maila, ať to můžeme probrat podrobněji. 🙂
Můj mail je be*****@****am.cz 🙂
Ahoj, mám pořád nezaplněné celé léto plány, od cca půlky července do konce srpna. V hlavě mi lítají myšlenky na low-cost lítání po světe, stopování, ale třeba i cestě do Santiaga de Compostela.. Jsem otevřená všemu a určitě nechci sedět doma na zadku 🙂 Kdyžtak napiš mejl: da**************@****am.cz
Jsem z Usti nad Labem, 21.
Ahoj, taky se kdyžak ozvy:) . Bývám v Brno/Třebíč , 23 let.
No a meil je tady 😀 to*************@****am.cz
Taky by mě to lákalo a ve více lidech by to mohlo být fajn 🙂 Je mi 22, můj mejl sa*********@****am.cz 🙂
be***********@*****ok.cz je mi 21, jsem pro jakékoli dobrodružství, se stopováním už nějaké zkušenosti mám, jsem příznivcem všeho co by nevyšlo majlant 😀 určitě dejte vědět, nějak se domluvíme 😉
Ahoj, rád bych také něco podnikl přes léto. Spíše, ale po čr. Vyrazit třeba někam na týden nebo i dýl a projít si s batohemna zádech nějaký kus Česka.