Spolucestování Asie/ Australie

Daulaghiri trek – jaro 2013

Petr

Ahoj,
sháním parťáky(čky) na nějaký zajímavý trek v Nepálu, nejvíc mě zatím zaujal trek kolem Daulaghiri, vzhledem k menší návštěvnosti a menší komerčnosti. Uvažuji o zájezdu s CK Rajbas v dubnu 2013, ale kdyby se našla nějaká skupina, která se tam chystá a hledá parťáky na doplnění, tak bych se určitě nebránil.

Petr

Zkušenosti čtenářů

Kristýna

Ahoj, dlouho o něčem podobným uvažuju, ale zatím taky nemám lidi. Našel si už nějakou partu?

Petr
Kristýna:

Ahoj,
zatím ne, i když pár jednotlivců se nezávazně poptávalo. Je to ještě hodně dopředu, tak času je relativně dost. Pokud chceš pošli mi na mail nějaký kontakt a já tě budu případně kontaktovat, kdyby se to rozjelo.
Já jsem prakticky rozhodnutý, že pojedu spíš je otázka s kým a za kolik.

Petr

Petr 2

Ahoj .
Chci take tento termín do Nepálu.Chtěl jsem jít Annapurny,ale odrazuje mě ta komerčnost.
A jak to vlastně plánujete ? Nosiče,kuchaře ,stany atd.Nebo něco jiného ?
Mužete mě napsat stručně něco kolem tohoto treku.Díky Petr
PI**@****am.cz

Petr 2

Ahoj .
Chci take tento termín do Nepálu.Chtěl jsem jít Annapurny,ale odrazuje mě ta komerčnost.
A jak to vlastně plánujete ? Nosiče,kuchaře ,stany atd.Nebo něco jiného ?
Mužete mě napsat stručně něco kolem tohoto treku.Díky Petr
PI**@****am.cz

Petr
Petr 2:

Ahoj, vycházím z informací z netu a popisu od cestovek. Určitě ne, žádnou velkou expedici. Tj. všechno v batohu, stany, co se týče nosičů (průvodců) to by záleželo na domluvě, např. najmout jednoho nosič a ulehčit si váhu. Určitě nechci žádnou komerční oblast, ještě mě napadlo Manaslu, tam už by to mělo jít i bez stanů.

Petr

Marek

Ahoj, úplně jsi mě předběhl. Chtěl jsem sem pověsit příspěvek na Dhaulagiri nebo Manaslu. Jestli ještě stojíš (stojíte) o další členy, rád se přidám.
Dále spíše na jo******@*****um.cz

Marek

Honza Bartončík

Ahoj Petře, máme letenky do KTM 5.4.2013 a zpět se vracíme 5.5. Chceme buď Daulaghiri, ale ten je krátký na dobu, co tam budeme a další doplněk jsme zatím nesledovali. A ten druhý je kolem Manaslu. ten je tak na 18 dní, a hustota trekařů tam není nijak závratná. Kolem Manaslu je to od lodže k lodži, takže beze stanu. Zatím nejsme pevně rozhodnuti, sháníme par´táky. Jsme zatím dva, moje paní a já. Já potřetí, ona podruhé. Ozvi se. Honza

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: