Práce/pomoc v zahraničí

Cobrey Farms 2014

Nika

Ahoj letos se chystám na půl roku/rok na farmu Cobrey. Tak bych se jen chtěla zeptat, jestli se tam taky někdo nechystá, nebo jestli by mi ten, co už tam byl nedal nějaké info. O ubytování, stravě, pěnězích atd. 🙂 A chtěla bych se zeptat jestli mi stačí angličtina na úrovni A2, chtěla bych si jí časem zdokonalit, ale to asi až tam budu 🙂 Budu moc ráda, pokud mi odepíšete! :))

Zkušenosti čtenářů

klos

Nechci ti brat iluze,ale na farme si anglictinu urcite nezdokonalis. To se spis naucis rumunsky nebo bulharsky 🙂

Martina
klos:

Taky jsem o ní slyšela, nevíte někdo nějaké info? Třebas kolik si tam tak vyděláte a jestli tam s váma zacházejí slušně?

Sofie

Taky bych prosila alespoň nějaké info. 🙂

Pepe

Ahoja,

zachazet s vami budou jak s jakoukoliv jinou naplavou kocky. Co se tyka aglictiny, tak ta rumunstina by byla uzitecnejsi…Verim, ze mate hodne zkreslee predstavy o farmach v UK, jak financne , tak narodnostim slozenim. Je to proste shit a je to tak. Kazdopadne si to zkuste, aby jste si taky neco uzili!:) Ty doby kdy tam clovek potkaval zapadoevropany, mluvilo se vyhradne anglicky a clovek si i dokazal neco vydelat jsou daaaavno pryc! Takze co dodat…Good luck!:)

Ponora

Nevím, ale mě by docela odrazovalo to, že na jejich ofiko stránkách mají nábor zaměstnanců přeložený hlavně pro rumuny a bulhary.
Minulý rok jsem byl na jedné jahodové farmě právě s převahou těchto národností a nikdy více!!
Ne, že by mě vadili jako lidé, ale věřte mi, že tak makat jako oni prostě nebudete. Oni jsou stroje.
A pochybuju, že farmář nebude vyžadovat stejné tempo i po vás.
V UK nebo Skotsku se dají ještě najít farmy kde převažují třeba češi, slováci nebo poláci kteří mají pracovní tempo a návyky podobné, ale jak už tu někdo psal, je jich méně a už to není ono.
Ale zkuste štěstí, třeba to bude v pohodě:)

Sofie
Ponora:

A vy nevíte o nějaké farmě kde by byli převážně Slováci/češi než rumuni a bulhaři? Protože bych si chtěla přes léto vydělat peníze a i se někam podívat 🙂

Kuba

Ahoj taky bych prosil o nějaké info o téhle farme(cobrey farm)na sklizeň chřestu, rebarbory a dalších jsem prijat od 10/4 2016 nechtel by se treba nekdo pridat? 🙂 mail: s.*******@****am.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: