Asie
Zdravím, asi se nikdo nechytne, ale stejne to zkusím 🙂 Aktualni to neni, všechno se asi zmeni, ale přesto. Třeba se někdo inspiruje.
Jsem tu (Zeland) tři mesice, chci tu byt asi ještě rok a pak nějak střízlivě projet Jižní ostrov, asi za měsíc nebo tak. Ale to hlavní je, ze chci jet domu co nejpomaleji skrze Oceánii a Asii. V několika zemích bych se rad zastavil na mesic nebo mozna i dele na wwoofing (práce na organických farmách několik hodin denne za stravu a ubytováni) a poradne ty země poznal. Ty země jsou zhruba takhle: Indonésie, Vietnam, Čína, Korea, Indie. Ale všechno se muže změnit. Jinak nehodlám moc létat a chtěl bych jet skrze Asii místní dopravou, at uz veřejnou či stopem.
Zatím jsem nepotkal nikoho, kdo by měl v planu něco aspon trochu podobného. Ale pokud někdo takovy je, tak at se mi ozve, nebráním se ničemu. Kluk či holka, jeden nebo parta, na tom nesejde.
Je to za dlouho, to uznávám, ale určitě tu jsou lidi, co budou někdy za rok odjíždět a přemýšlí jak, tak třeba takhle 🙂
Vojta
vo********@***oo.com
vojta-vojta.blogspot.com