Ahoj cestovatelé,
nechtěl by se někdo přidat na cca 3 týdenní cestu do Číny v září? Pravděpodobně Peking, Guilin, rýžová políčka, Yangshuo a event. HK.
Muž, žena, mladší, starší – to je jedno, hlavně bezkonfliktní typ, který si to chce v klidu užít.
Miloš
Ahoj, jel jsem to same asi pres 4 rokama. Letos jsem ve stejnem terminu zvazoval jet to co jsem nestihl na druhe strane. Jezdim tak na mesic a jeste premyslym nad Barmou a Thajskem. Nicmene pokud by to byla cina tak jsem koukal na Beijing, Tai San a dolu Hua Shan, Shang Hai, Suz Hou par veci okolo a pak Hand Zhou, podle casu Long Men a 3 soutesky dojet do Hong Kongu a zpet do Beijingu.
Ahoj,
pokud nekdo pojedete a stale hledate, dejte mi vedet na email. Ziji v Suzhou, na cestu po Cine (tedy alespon na cast) bych se po pridal. Pruvodcovstvi po Suzhou a okoli je take mozne 🙂
Pro me idealni cervenec, ale zari by take slo.
Mejte se, Petr
Ahoj Milosi, mas jeste volne misto? Minulzy rok padla Cina, nebot jsem nesehnal partaka, tak treba to vyjde letos. Prosim, ozvi se mi na pe***@*****um.cz. Diky predem a ahoj, Petr.
ahoj Máš itinerář? Kam chceš přiletět a odkud odletět? ahoj Jarka
No, zatím jen takový nástřel – začít v Pekingu, pak letadlem do Guilinu a stejně nazpět nebo to potáhnout do HK a pak už přímo domů. Těch variant je pochopitelně více,
Ahoj, ještě hledáš? Když tak se ozvi na mailík. Dík.