Spolucestování Evropa

Cestování po Evropě, léto 2015

Adel

Ahoj,
jmenuji se Adéla, je mi 21 let a ráda bych o prázdninách (jednoduše řečeno) ráda někam vypadla. Bohužel, moji kamarádi nejsou natolik aktivní, aby se mnou někam jeli, takže hledám někoho, kdo by se ke mně přidal. Jsem pro každou špatnost, takže jsem ochotna jet kamkoliv. Ráda uvítám někoho zcestovalého, spolehlivého, komunikativního. Přednost však dávám spíše severským státům (Norsko, Švédsko, Island). Pokud máte podobné plány jako já a hledáte parťáka, můžete se mi ozvat na mail. Ráda uvítám někoho zcestovalého, spolehlivého, komunikativního. Budu se těšit!

Zkušenosti čtenářů

martin

Ahoj. jmenuji jse Martin (18) a planuju v červenci cestu na kole a uvažuji o Stockholmu . bylo by to cca na 2-4 tydny . kdybys měla zajem tak napiš (ma************@*****um.cz)

maro

Ahoj, napis mi ma****@***ox.sk mam 26

ade.e

ahoj, ja chcem ist stopom dansko, svedsko, finsko, esstonsko, tak keby si sa chcela pridat, budem len rad. 🙂 Skusenosti zo stopom uz mam, chyba uz len partak/cka. 🙂 Ked tak napis na mejl, kedze mne sa neda.. :/

Jackxl

zdar. tak abych taky přihodil něco do diskuze, tak se zmíním, že v červenci jedu na kole do Litvy a Lotyšska 🙂

Martina

Zdravím všechny nadšené cestovatele, jsem 27-letá milovnice kultury, umění, literatury, dobrého jídla, vína i lidí:) Ráda bych ideálně v červnu vycestovala do Řecka – kombinace slaného relaxu a poznávání. Nerada bych strávila třebas týden pasivně vyplácnutá jenom na pláži, ale zpestřila si oddech i nějakým historickým výletem, návštěvou galerie atp. Jelikož mě nebaví filtrovat své známé na ty, kteří mají peníze+láká je podobně koncipovaná dovolená+mohou si vzít v daném termínu volno, ráda bych našla spolucestovatelku (preferuji ženu) touto cestou. Nejlepší by bylo, kdybys byla z Brna, abychom mohly před odcestováním vyrazit třeba na zmrzlinu a zjistit, zda bychom se během dovolené vůbec snesly:)) Mám už nějaké konkrétní typy na zájezdy v CK, v případě zájmu se mi prosím všichni ti, kdož chcete stejně jako já sedět pod olivovníkem a popíjet řecké víno a k němu přikusovat řecké olivy:), ozvěte na email:) Martina

Eliška
Martina:

Ahoj,
tvůj plán se mi velmi zamlouvá a ráda bych si o něm promluvila. Já jsem studentka z Prahy. 🙂
se****@****am.cz

Nikola

Ahoj Adel,
mě je 23 a jsem z Prahy. Taky pojedu kamkoliv, klidně i na konec světa. Už to na jednom místě nemohu vydržet a plánuji odjet nejlépe na celé prázdniny. Mám menší problém s angličtinou ,ale učím se. Zároveň chci odcestovat s cílem, vylepšit si svou angličtinu.
Budu ráda ,když odepíšeš.
Měj se!
( Ha***********@****am.cz)

Martina

Eliško, nevím, zda jsi reagovala na mě nebo na slečnu zakladatelku, ale máš tam ode mě email:)

Mara

Ahoj Adel, já se chystám do Švédska. Chtěl bych tam prochodit nějaká zajímavá místa s baťohem na zádech tak sháním také někoho k sobě.

Lena

Ahoj, kdo by chtěl vyrazit někam po Evropě přes léto na 5-10 dní, je mi jedno kam, může být poznávačka měst, kombinace výletů s koupačkou…záleželo by kam by se jelo:-) Věková kategorie 26-33.

Martina
Lena:

Leni, stejně jako Elišce jsem Ti poslala email:) Zvažujeme cestování v početnější skupince, tak se stále hlaste vy všechny, které byste rády pod olivovníkem popíjely ouzo:))

Honza

Ahoj Adel, je mi 26, neco uz jsem procestoval a urcite bych chtel v lete neco podniknout. napis kdyztak na mail. 🙂

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: