Zdravím všechny dobrodruhy.
Mám již delší dobu chuť na výlet orientovaný spíše na jih Španělsko, Portugalsko, Maroko … Představuji si minimální náklady na všechno, proto bych preferoval jízdu stopem. Celý výlet v datu 18-24.2.2013. Hledám max. jednoho pouze jednoho člověka, neboť ve více lidech není stopování efektivní. Zkušenosti s cestováním mám. Procestoval jsem Izrael, Jordánsko, Egypt, Ukrajinu, Island a skoro celou Evropu. Je mi 18 let a jsem z Prahy
Kdyby tedy někdo měl zájem zažít hodně srandy za málo peněz, pište na email
le*********@***il.com
Výletu zdar
to zni jako „wo co ze dam spanelsko a z5 stopem za 6 dni“ 😀
Vždyť něak podobně to má být myšleno 😀
napad dobrej,mam rad takovyhle rychlo vylety.sel bych do toho
Tak to fandim, ale zda se mi to nerealny za ten cas, jedine hned v cechach skocit do kamionu co jede spanelsko 🙂 Coz je asi nejlepsi. Ja jel uplne na jih Spanelska tyden. Zpatky se dostat je jeste tezsi..tak drzim palce 🙂
Ahoj
tak tohle je podle mě nádherný plán… 😀 Podobně jsme to plánovali s kamarádem minulé léto, stopem přes Španělsko až do Maroka, ale nakonec to neklaplo.
Jela bych hned, bohužel mi ale termín nevyhovuje, takže vlastně jen píšu bezpointní příspěvek s mírně závistivým nádechem jako ocenění Tvojí cesty… 😉
chci se zeptat takze cely vylet planujes za 6dni tam i zpet?nebo to je jen den odjezdu – neni presne urceny?
Ahoj, jelikož jsem omezen tímto časovým obdobím je termín 18.2 odjezd a 24.2. příjezd … asi Maroko se nestihne, ale Španělsko by mělo vyjít ))