Spolucestování Asie/ Australie

cestování – léto 2013

Iva

Ahoj, jsme 2 holky a hledáme nejlépe další 2 spolucestovatele. Rády bychom se podívaly někam do exotiky, prostě zažít super dovolenou 🙂 zatím nejvíce uvažujeme o Srí Lance.. Nepřidá se někdo?

Zkušenosti čtenářů

Ondřej

Ahoj holky..kolik vám je let, vaše první zkušenost?

iva
Ondřej:

Ahoj, je nám 25 a 24 let 😉 v podstatě je to naše první velká dovolená..

Lukáš
iva:

Ahoj,a nelákala by vás Indonésie? 🙂
Podle mě dobře dostupná a na měsíc ideální.

Pokud,máte již nějaký podrobnější plán,poprosím o info na mail,předem díky 😉

iva
Lukáš:

ahoj, jj lákala, potřebujeme jet hlavně o prázdniny.. v červnu končíme školu, tak si užít „poslední prázdniny“

iva
Lukáš:

napiš mi kdyžtak na mail.. Iv*******@****am.cz díky

Tomáš

Ahoj Ivo, já se hlásím, Srí Lanka by mě tuze lákala. Na jak dlouho se tam předběžně chystáte?

iva
Tomáš:

zatím jsme uvažovaly tak nějak plus minus o měsíci..

Vláďa

Ahoj,
Srí Lanka je nádherná a rozhodně stojí za to, každopádně si dejte pozor. Když je u nás léto, je tam období dešťů a rozhodně byste si to moc neužily. Srí Lanka je ideální přibližně od listopadu do konce dubna.
Já jsem byl začátkem března před dvěma roky a byla to fantazie (od Colomba cestování podél pobřeží na jih do Galle, Matary a dál). Pokud chce tam, vyrazte co nejdříve 🙂

S kamarádkou a kamarádem se chystáme za měsíc do Thajska, takže všem, co pojedou v nejbližší době, šťastnou cestu!

Eliska

Zdravim vsechny cestovatele a cestovatelky z Omanu,

odkud se chci vydat na cca 14 dnu na Sri Lanku. Datumove 20.3.-5.4.2013

Jak to vidite vy, holky ? Uz mate nejake detailnejsi plany, kam byste se chteli podivat ? Jak chcete vylet celkove pojmout – spise valeni se na plazi a popijeni koktejlu nebo cestovat, cestovat, cestovat a par dnu opalovacka ?
Ja bych to videla na skloubeni vseho dohromady. Mit jasnou vizi, kam bychom se chteli podivat, ale zaroven mit tu volnost operativniho se rozhodovani, co delat/nedelat, kam se vydat/nevydat.

Ozvete se mi na e-mail el********@****am.cz, prosim.

Eliska

iva
Eliska:

ahoj, bohužel můžeme vyjet až o prázdniny..

Eliska
iva:

To je skoda, holky.

Treba vam budu moci zpetne rici a doporucit vam, kde to stoji opravdu za to.

E.

iva
Eliska:

Díky, budeme rády.. užijte si to 😉

Roman

Ahoj…a co třeba Vietnam na srpen ?

zuza
Roman:

ahoj Roman,
na Vietnam mas uz nejake konkretne plany? ciel cesty, dlzka cesty.. koncom leta/jesen by som rada navstivila nejaku azijsku krajinu, najradsej Thajsko, ak sa nepodari, tak nieco ine. rozhodne vsak nechcem cestovat sama, aj vzhladom na nedostatok skusenosti 🙂

iva

Tak už máme letenky na Srí lanku odlet 3.7., návrat 2.8. Kdybyste tam někdo tou dobou pobývali, tak se můžeme třeba domluvit a něco společně podniknout 🙂

Marek

Ahoj, na Sri Lance jsem byl s kamošem teď v zimě a léto opravdu není na tuto destinaci ideální. V létě se chystáme do Indonesie a hledáme ještě nějaké lidi, tak kdyby jste se chtěly přidat.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: