Ahoj, hledam inspiraci a pripadne i spolucestovatele na mou z dalsich cest po Asii. Kam byste mi doporucili se vydat, pripadne pokud nekdo ma na toto obdobi plany, kam se chystate?
Ahoj, já bych chtěl jet na srilanku od půlky prosince do půlky ledna. Nemusí to být vyloženě srílanka, ale termín musí být takhle krátký kvůli dovolené
Budu na Sri Lance presne ve stejnem terminu. Jestli mas zajem se potkat, tak dej vedet.
Di.
Ja mam uz letenku od prosince do unora.praha-bangkok.thajsko,vietnam,hong kong,mozna singapur a kuala lumpur,pokud mate zajem piste;)
ahoj,
chtěla bych někdy v půlce prosince do Asie:
přílet do Bangkoku, Barma, jih Laosu a pak podle času.
Začátkem jara bych ráda na Nový Zéland přes WHS.
Šárka
Ahoj,
ráda bych vycestovala do Asie v termínu od 7.12.-5.1. Hledám spolucestující… Budu ráda když se ozveš a dáš mi víc informací.
Iva (fi**@*****um.cz)
Ahoj,
Ja pravdepodobne poletim 7.12. Do bangkoku, zpet 31.12.
Hledam nekoho, kdo by se pridal alespon na cast cesty, zatim je muj plan severni thajsko a potom maly ostrov jizne od phi phi.
Ale nebranim se i jinym cilum v „okoli“:)
Renata
Ahoj Renčo,
jak to vypadá s Thajskem. Ráda bych tam cca od 7.12.2013 jela… Budu ráda když se ozveš.
Ivana
Ahoj,pokud by Vás lákalo Bali od 16.12.2013 do 6.1.2014…udělat si hezký vánoce a silvestra,napište:-) letenku mám,ubytko bychom sehnali tam:-) těším na odpovědi..
Tolik cestovatelu a zadny z Vas nebere muj smer. Filipiny od 26.12 – 8.1. 2014 – neproletite nekdo nahodou okolo?
Ahoj,
tak muj smer tady asi taky nikdo nejede? 🙂
V půlce prosince vyrážim Vietnam-Kambodza-Laos-Thajsko…pocítam tak 4 mesice..
tak to zalezi spis na tom, co od cesty ocekavas. ja treba v tomhle terminu jedu nepal, banglades, kerala.
Ahoj Pavle 🙂 No Nepal by me opravdu zajimal. Kdy presne a kam tam jedes?