Ahoj všem mám v plánu v řijnu nebo Listopadu vycestovat na Zeland díky Working Holiday a nerad bych cestoval sám .. je mi 21 let a určitě jsem pro každou srandu 🙂 tak pokud by se našel někdo kdo by v tomto termínu chtěl odletat tak budu rád když se ozvete a určitě se domluvíme . kontaktujte mě na Pa*********@****am.cz
Ahoj, také se chystam na Zeland. Chtěl bych jet někdy začátkem prosince (dřív nemůžu kvůli práci).Mam v planu tam pracovat a procestovat. Kdyztak se ozvi. díky
Ahoj 🙂 Na Zéland letím 3. října, ale v říjnu tam budu chodit do školy. Od listopadu bych taky uvítala společnost, jak někam na práci, tak hlavně na to cestování. Určitý plán vůbec nemám, jen vím, co všechno bych chtěla vidět 😀 Je mi 20 a myslím, že jsem taky pro každou srandu :)) Kdo byste chtěl, prosím, ozvěte se a můžem to dát nějak dohromady 🙂
Kristý.. letím též 3. října 🙂 Možná by nebylo špatný se potkat..
Zdravim vsechny cestovatele,leti nekdo na NZ koncem listopadu?
Ja ano,tak kdyztak piste na de******@****am.cz
Zdar . Taky bych rád vycestoval na Zeland ale stejně jako tobě se mi moc nechce samotnýmu . Co tam máš za plány dělat tím myslím jako práci .. Já bych měl přestavu cokoliv co zvládnu ale rád bych i cestoval semtam nějaký zběr a tak . proto to e ptám jakej máš plán ty ? zatím ahoj
Ahoj určitě jedu na Zeland stím že si chci na prvním místě užívat .. ohledně práce pokud bude možnost tak si vždycky něco přivydělat ( nejspíš na farmách atd.) a pak především cestovat.