Dobrý večer,
hledám nějakou bytost, která by ráda poznala radost a štěstí ve spaní pod hvězdami, toulání se po loukách a stráních kdekoliv, kam nás vítr zanese. Nemám cíle ani vytyčené body své cesty. Chtěla bych se vydat kolem 20. června, pokud vše půjde podle přání a vrátit se zpátky někdy koncem července. Jedná se mi o cestu skromnou, bez honosných jídel či zábavy. Toužím po opravdovosti a rozvoji. Jíst pohankovou kaši a radovat se z přítomnosti, prožít krásu přírody a vážit si jejich darů.
Cestovat nejlépe stopem.
Krásné dny,
Kačka
Ahoj Kacko,
rikala jsem si ze bych si po cervencovych svatcich vzala do konce cervence volno a vyrazila nekam do prirody, odpocinout si od Prahy, zameditovat si, chodit po horach no a ano…radovat se:)
Na stopa, stan a duchovni zalezitosti jsem zvykla, ale pohanku jist nebudu:)
Hezky zamraceny den,
Klara
Ahoj Kačko. Jedno máme společné, užít si bezstarostnosti a pohody, kterou život dovoluje. Rozhodla jsem se v červenci na 14 dní vydat do Španělska (San Sebastian, San Juan de gaztelugatxe, Bilbao,…). Rozpočet vyjde okolo 10-15 000, pokud započítám letenky (6000). Ubytování v kempu ixcaspe pod stanem.POkud máš zájem napiš. Budu se těšit. Monča