Spolucestování Evropa

červen/červenec 2013

Mezinebem

Krásné odpoledne,
hledám nějakou krásnou bytost, která by ráda poznala radost a štěstí ve spaní pod hvězdami, toulání se po loukách a stráních kdekoliv, kam nás vítr zanese. Nemám cíle ani vytyčené body své cesty. Chtěla bych se vydat druhý týden v červnu, pokud vše půjde podle přání a vrátit se zpátky někdy koncem července. Jedná se mi o cestu skromnou, bez honosných jídel či zábavy. Toužím po opravdovosti a rozvoji. Jíst pohankovou kaši a radovat se z přítomnosti, prožít krásu přírody a vážit si jejich darů.
Cestovat nejlépe stopem.
Přeji Vám štěstí,
Kačka

Zkušenosti čtenářů

Kateřina

Ahoj Kačko, to píšeš krásně. To vypadá na výlet podle mýho gusta! No, v červnu bych vyrazit nemohla, ale kdybys čirou náhodou tu svou bytost minula (i když určitě existuje), budu ráda, když si vzpomeneš, že ti psala Kateřina z Liberce (ka**********@****am.cz), 27, s podobnou vizí. 🙂 Hodně štěstí i tobě.

Mezinebem

Kateřinko,
Děkuji za pozitivní odezvu 🙂 Tvůj email si píšu. Předávám tímto ten můj k.*********@****am.cz a kdybys mi třeba napsala, jakou máš představu ohledně toho cestování a jestli bys někdy měla čas, třeba by se dalo něco vymyslet 🙂
Krásného dne přeji.

Mezinebem
Mezinebem:

Dobří lidé, jen aktualizuji svou nabídku….

Krásné dny,
K.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: