Spolucestování Evropa

Černá Hora – Montenegro tour 2011!

Gábina

Ahoj, s milým (oba 26) vyrážíme ve druhé půli července na velký okruh východním směrem – cílem je Černá Hora a její národní parky, plánované zastávky v Budapešti, Bělehradě, možná Banátu a cesta zpět po chorvatském pobřeží s koupačkou. Bereme auto, tudíž dvě místa volná. Chce se někdo připojit?

Gábina

Zkušenosti čtenářů

Martina

Ahoj Gábino, na jak dlouho to plánujete? Díky M.

Freya

Ahoj,
kdy vyjíždíte? Potřebuji se dostat na konci července do Srbska.
Napiš mi prosím na mail zu********@***il.com
Pěkný den,
Freya

Blanka

Ahoj Gábino, je volné místo v autě ještě aktuální? V jakém termínu by to bylo? díky B.

Vendy

Ahoj lidi,

shanim nejake nadsence pro vypravu ve smeru Budapest, Brasov, Bukurest,Sofija, Skopje,Tirane, Pristina, Podgorica, Sarajevo, Zagreb, Ljubljana a pak zpatky do CR.
Zastavky samozrejme nebudou jen vyse zminene, ale vzdy se budeme snazit toho v dane zemi navstivit co nejvic, prip.neco malo pozmenit;)
Vyrazet budeme okolo 8.sprna a vidime to tak na 2-3tydny. Jsme zatim 2 a radi bychom pribrali dalsi, kterym nebude vadit cestovani vlakem, busem, stopem a dale prevazne na vlastni pohon:)V pripade zajmu piste na mail: ve*****@***il.com

Lucie Koumalová

Ahoj Gábino, s přítelem plánujeme dobrodružnou dovolenou. Vaše trasa nás nadchla. Máte ještě volná místa? Mně je 29, Martinovi 39. Oba nás baví cestování a poznávání nových míst. Martin už byl v Banátu, mohl by poskytnout nějaké rady a tipy.
Pokud vaše nabídka stále platí, kontaktuj mě na email a povíme si víc.

S pozdravem

Lucie

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: