Práce/pomoc v zahraničí

Brigáda léto 2012

Cestovatel

Ahoj lidi jsem VŠ student a moc by mě lákalo jet v létě ( červenec,srpen )někam do ciziny na brigádu (nejlépe do VB).Nikdy jsem takhle venku nebyl…proto hledám někoho, koho by ta zkušenost také lákala a jel by 🙂 Pokud je tu někdo, kdo už s tím má zkušenosti,tím lépe.

Určo se někdo ozvětě 🙂
Zatím 🙂

Zkušenosti čtenářů

Maple

Toužím strávit letošní prázdniny ve VB. Googlím práci, problém je, že mi v tu dobu bude ještě 17. :/ zřejmě letos ještě nepochodím :).. kdybys měl nějaký nápad, ozvi se 🙂

Pavel
Maple:

Mam stejný problém :-/

kika

Ahojte,
chceli by sme ísť aj s priateľom cez leto do zahraničia zarobiť si. Nezáleží až tak na krajine- lákala by nás možno Škandinávia alebo niečo hornaté, ale v podstate je nám to jedno, hlavne aby niečo bolo.Viem po anglicky, obidvaja trochu po nemecky. Rada by som sa preto informovala, spýtala niekoho kto má viac skúsenosti, nejaké rady alebo tipy kam by bolo najlepšie 🙂 Ďakujéém 🙂

Jonáš
kika:

Co takhle práce na hotelech? Dobrá práce a jídlo a ubytování za málo peněz. Plánuju tam jet zkrz Student agency, kdo by se chtěl přidat, dejte vědět. Dostaneme větší slevu na zprostředkování práce.

vilda
Jonáš:

Čus Jonáši, přemýšlím o tom taky. Pošli mi nějakej kontakt, můžem se spolu dohodnout.

Jonas
vilda:

Mas to v mejlu.

cestovatel
vilda:

Ahoj a kam by jsi chtěl přesně jet?Teď myslím do jaké země?Písni kdyžtak na maila prosím.
díky 🙂

Jonas
cestovatel:

Určitě bych chtěl jet na léto do VB.

cestovatel
Jonas:

Mohl bys mi prosím na pe****@se****.cz poslat nějaké ty informace taky?
Děkuji moc.

cestovatel:

ahojte, mam 18 rokov a tiez hladam neaku brigadu. Viem ako tak nemecky jazyk. Sla by som cez 2mesacne prazdniny dade prec od SR. Dajte mi vediet ak by ste o dacom takom vedeli:)

Kája

Ahoj prosím tě mohl bys mi taky zaslat nějaké info na meil? S přítelem bychom chtěli někam vyrazit 🙂
Děkuji
ka***********@se****.cz

Tom
Jonáš:

Jonáši pošleš mi to prosím taky? dík

Jonas
Tom:

Mas to tam.

Andrea
Jonáš:

Ahojky, taky uvažuju o práci v zahraničí, mohl bys mi prosím poslat nějaké bližší info???

Gabi
Jonáš:

Ahoj, jestli je ještě volné místo, určitě bych se přidala, pošleš mi detaily? díky čau (ha*************@se****.cz)

Gabi
Jonáš:

Ahoj, jestli je ještě volné místo, určitě bych se přidala, pošleš mi detaily? díky čau (ha*************@se****.cz)

Terka
Jonáš:

Ahoj, myslší, že by si mi mohl taky zaslat na mail informace ohledně brigády ? 🙂 díky

Katka
Jonáš:

Ahoj, mohl bys mi prosím taky poslat nějaké info? Dík

Lucie

Ahoj, jsem studentka VŠ a ráda bych o letošních prázdninách vyrazila na nějakou brigádu do zahraničí. Lokalitu ještě nevím:)Pokud máte někdo zájem uspořád hromadnou akci, ozvěte se.Uvítám lidi, kteří již v zahraničí pracovali:)

Gabriela
Lucie:

Ahoj… Pojedu hned a kamkoliv 🙂 zkušenosti bohužel nemám…

Honza
Lucie:

Ahoj. Pokud tě něco napadne, ozvi se prosím. Taky se po něčem poohlížím a ve skupině je to přecejenom lepší :). Také jsem bez větších zkušeností.

Jan
Lucie:

Ahoj,
jsem 19 letý student VŠ, pokud ještě něco tvoříte rád bych se přidal. Lokalitu bych bral nejlépe německy nebo anglicky mluvící země.

peter
Jan:

tak co ludia, planujete teda nieco? ja by som tiez chcel ist cez leto niekde vonku ale nemam s kym. Najlepsie UK aby som sa vedel dohovorit, ale aj D a AT by boli ok. nieco o mne – student vs, v lete 20 rokov, zaklady dojčešprechtu a myslim ze celkom obstojna english

Gabriela

Ahoj…také sháním někoho, kdo by jel brigádně do zahraničí. Bohužel zkušenosti mám jen od známých.

Silvia
Gabriela:

Ahoj, ja mám tiež na pláne tento rok zahraničie.. Ale neviem ešte presne kde s kým…

Katka

Mohla bych taky poprosit ty informace na mail?

Adidka

Ahoj i já bych také o letošních prázdninách jela na brigádu do zahraničí.Bohužel také žádné zkušenosti nemám.Ráda bych vyrazila na brigádu do Francie nebo VB ale kdyby to bylo někam jinam tak bych se vůbec nezlobila :-).

Martin
Adidka:

Pokud můžu poprosit o podrobnější informace od Jonáše, scháním brigádu na létu.
Děkuji

Elis

Ahoj, já bych ráda jela letos v létě na brigádu do austrálie nebo na Nový Zélnad, nechce se někdo přidat? Nebo se můžu k někomu přidat já? Taky s tím nemám zkušennosti, ale dost lidí má brigády přes známe a je to o dost lepší než agentury, já ale nikoho takového neznám konkrétně 🙁

Katarína

Ahoj….tiež by som chcela íst na brigadu niekde mimo Slovenska…..najlepšie by bolo Česko alebo Anglicko…keby sa niečo naslo tak poprosil email…dakujem

Mirka

Dobrý den, sháním brigádu na letní prázniny 2012 nejlépe v okolí Jemnice, Vranov nad Dyjí a Bítova. Je mi 17 let. Kontaktujte mě, prosím, na Mi***************@se****.cz

Veronika Petrzilkova

Dobrý den, sháním brigádu na letní prázdniny 2012. Jsem studentka z Kutné Hory. Je mi 18 let. Kontaktujte mě někdo, prosím na mail :)pe*****************@se****.cz

Verča

Ahoj,
v létě bychom se rádi, s pár přáteli, vydali tak na měsíc do Británie, ale nevíme, jak to tam je s prací. Pokud byste měli někdo informace o tom, kde se dá sehnat nějaká brigáda na kratší dobu, jak je to tam s ubytováním (hlavně po stránce finanční – stejně i s cestováním), kam jet, apod. byli bychom rádi. S cestováním takhle na blint nemáme žádné zkušenosti, ale chceme něco podniknout. Pokud máte nějaké info, pište mi prosím na email: Ve*******@se****.cz
Dík, Verča 🙂

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: