Zdravím všechny, s kamarádkou bychom letošní léto strávili brigádou v Anglii nebo ve Skotsku nejlépe sběr ovoce a podobně. Byl by někdo tak ochotný a doporučil by nám nějakou farmu,kde má dobré zkušenosti nebo popřípadě jaké se vyvarovat? A zkušenosti? Velmi bychom to ocenili.Také hledáme někoho dalšího do party,takže kdo by se k nám chtěl přidat jste vítáni! 🙂 stačí napsat email a já vám ráda odpovím. Chtěli bychom začít nejlépe od července. Děkuji za reakce :).
Ahoj
moc ráda bych se přidala. Je mi 21 a študuju v Brne. Prosím víc info na email.
ni**********@***il.com
Děkuju 🙂
Ahoj,
ráda bych taky v létě podnikla to co vy a byla bych moc ráda kdybych mohla jet spolu s nějakou partou, ptž sama se nějak nemůžu rozhoupat. Jinak kamarádka mám pocit, že mi nějaký kontakt posílala, tak bychom se mohly domluvit třeba.
Petra
Ahoj, ráda bych se k vám přidala! Jsem studentka SOŠ, více po emailu tedy.
Můj email mi***********@****am.cz
Těším se na zprávu 🙂
Ahoj 🙂
a do nějakého hotelu v UK vás to neláká? Chtěla bych jet přes coolagent, celkem dobré ceny a i se něco vydělá, ale nikdo nechce se mnou.
Kdyžtak dejte vědět: ba**************@***il.cz
Ahoj,
ráda bych se k Vám přidala ! Je mi 18 a za rok maturuji z angličtiny, kterou si potřebuji vylepšit. Budu moc ráda, když mi pošlete info na email : ka*******@****am.cz.
Děkuji :))
Zdravím bohužel nemám žádné zkušenosti ale rád bych se k vám přidal a vycestoval 🙂