Ahoj,
uz nejakou dobu hledam misto na svete, kam se prestehovat. Momentalne se chystam porozhlednout v Belize – srpen/zari 2015.
Projet zajimava mista, navazat kontakty a poznat „jestli je to ono“. Kdyz se mi tam bude libit, pristi rok se tam treba usadim. Uz jsem takhle zkousel napr. Bali, ale uz je moc proflaknute a „preturistovano“.
Kdyby nekdo chtel letet se mnou na par tydnu, ozvete se. Pokud to cte nekdo, kdo uz tam zije, ozvete se take, rad bych se dozvedel neco z prvni ruky 🙂
Mam v planu kouknout do vnitrozemi k mayskym pamatkam i na pobrezi/ostrovy, mozna se chvili potapet.
Idealni spolucestujici by byl/a nekdo, kdo ma praci pres internet jako ja – budu muset aspon par hodin tydne byt online…
Zdravím, Ráda byc hse podívala do Belize a ne jen … V případě že je vaše nabídka pořád aktualní pište prosím na mail. Kristyna
Ahoj Radku,
též se v září chystám na pár týdnů do střední ameriky za stejným ůčelem. Dokonce už tam mám něco vyhlídnuto, ale ne v Belize. Pokud Tvá nabídka stále platí, ozvy se na tel 603 573261 nebo na mail: 72******@****am.cz
Radku, procti si http://www.belizeforum.com/belize/