Hledám parťáka na zhruba 3 týdenní cestu do Barmy v únoru. Low cost, památky, kultura, lidé, příroda. Zkušenosti mám.
Ahoj do Barmy bych jel velice rád. Pokud máš zájem ozvi se na mail. I termín mi vyhovuje.
čau ondro, napsal jsem ti na fb, tak to máš ve zprávách nekde v others asi – snazsi komunikace. Diky Patrik
Ahoj Dano,okolo 13.2. pojedu do Barmy,jestli chceš tak můžem cestovat společně.napiš na ka****@***il.cz. Ahoj Kamil
Ahoj,
jsem v Thajsku a mam vizum do 17.2. Na doporuceni me nadchla Barma,tak bych se tam rad podival. Neni problem vyrazit o par dni drive.Jsem nenarocny na ubytko,stravu a zpusobu cestovani a naopak nezkazim zadnou srandu a dobrodruztvi.
Ahoj Petře. Včera jsem přijel z Kambodže a dneska jedu na ostrov ko mak. V Bangkoku budu 6.2. Vyřídit vízum do barmy. Na kao san rd.to trvá 3dni. Mám vízum do 12.2. Na ko Mak neni připojení,tak se ozvu až se vrátím. Piš na ka****@***il.cz. Je to rychlejši a jednoduší. Jestli ti vyhovuje termín. Zatí si užívej
ahoj,do Rangunu přiletím 12/2 ráno.Jestli bude někdo chtít, můžeme něco podniknout společně.
Ahoj Peťo,12.2.přejdu přes Mae Sot,můžem se někde sejít.horši to bude s komunikací
Ahoj Peťo,12.2.přejdu přes přechod Mae Sot,můžem se někde sejít.horší to bude s domluvou,prý tam nic nefunguje,jenom jejich operátor,tak jedině sms.+420604411984
ahoj Kamile,pokusím se z Rangůnu hned první den dostat nočním busem na Lake Inle nebo do Kalaw a na Inle přejít trekem.Podle toho co pojede.Rangůn si radši chci nechat až na konec cesty,stejně mám odtud odlet.Po Inle asi Mandalay,nějaký trek Hsipow,Bagan a pak to zkusím na Mrauk.Uvidím jak vyjde čas.Komunikace bude těžká, a tobě potrvá min.den , než se dostaneš do Rangunu.Když se dostanu na net , zkusím napsat.Barma je velká, ale svět je malý :-)a náhoda je ..
Ahoj Dano,
já se chystám do Barmy na 28 dní (celé vízum), ale v termínu březen – duben. Dříve nemohu. Kdyby jsi měla zájem, ozvi se. Lucie