Spolucestování Asie/ Australie

Barma nebo kolečko po JV Asii prosinec 2012 / leden 2013

Pája

Ahoj, hledám zkušené cestovatele, kteří by se mnou podnikli cestu
1) buď do Barmy, kam chci celý život asi úplně nejvíc, ale kvůli bezpečnostní situaci jsem to vždy odkládala

2) a nebo jako alternativa Kambodža (hlavní místa mám projeté, ale chybí mi ještě značná část) + Thajsko a jet na jih do Malajsie případně na Filipíny.

Plánovaný termín: prosinec nebo leden (spíše leden)
Doba: cca 3-4 týdny – ale může být i déle
Finance: předpoklad ceny za letenku – do 18 tis., útrata do 17 tis.= 35 tis. celkem ( plus rezerva)

Bydlím v Praze, zkušnosti s podobnou cestou mám (Vietnam, Laos, Thajsko, Kambodža před 2 lety).

Pokud máte podobnou představu o cestě, dejte mi vědět – nejlíp mailem- a třeba něco vymyslíme.

Pavlína

Zkušenosti čtenářů

Karel

No já mám úplně stejné plány (chci si koupit za 12400 letenku do Bangkoku a pak se teprve rozhodnout).
Nejlepší by bylo ale kdyby jsme to probrali osobně.
Co si dát sraz třeba před Aeroflotem, kam zítra budu ráčit cestu? 🙂

Karel

Tak už jsem jí koupil. Odletám 6. prosince.
Začít chci Kardamovýma horama. 🙂

Pája
Karel:

Ahoj, promiň, čtu to až teď. Ozvi se na mail jaký máš plány a na jak dlouho. Třeba bych se přidala.
Kolik to nakonec stálo?

Pája

Karel
Pája:

12.880,-
Musíš mně toho mejla napsat sem (nejde mně spustit ten automatickej) a nebo napis ty na mr***********@****am.cz

Jana

ahoj, ještě hledáš?

Pája
Jana:

Ahoj Jani, jj, stále ještě hledám. Pokud se tedy někdo chcete přidat od 2. pol prosince nebo celý leden, tak pište na mail: re**************@***il.com
Chci vyrazit na pohodovou cestu s někým, kdo má podobný plány a cestovatelský zkušenosti.

Pája(28)

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: