Ahoj, hledám zkušené cestovatele, kteří by se mnou podnikli cestu
1) buď do Barmy, kam chci celý život asi úplně nejvíc, ale kvůli bezpečnostní situaci jsem to vždy odkládala
2) a nebo jako alternativa Kambodža (hlavní místa mám projeté, ale chybí mi ještě značná část) + Thajsko a jet na jih do Malajsie případně na Filipíny.
Plánovaný termín: prosinec nebo leden (spíše leden)
Doba: cca 3-4 týdny – ale může být i déle
Finance: předpoklad ceny za letenku – do 18 tis., útrata do 17 tis.= 35 tis. celkem ( plus rezerva)
Bydlím v Praze, zkušnosti s podobnou cestou mám (Vietnam, Laos, Thajsko, Kambodža před 2 lety).
Pokud máte podobnou představu o cestě, dejte mi vědět – nejlíp mailem- a třeba něco vymyslíme.
Pavlína
Tak už jsem jí koupil. Odletám 6. prosince.
Začít chci Kardamovýma horama. 🙂
Ahoj, promiň, čtu to až teď. Ozvi se na mail jaký máš plány a na jak dlouho. Třeba bych se přidala.
Kolik to nakonec stálo?
Pája
12.880,-
Musíš mně toho mejla napsat sem (nejde mně spustit ten automatickej) a nebo napis ty na mr***********@****am.cz
ahoj, ještě hledáš?
Ahoj Jani, jj, stále ještě hledám. Pokud se tedy někdo chcete přidat od 2. pol prosince nebo celý leden, tak pište na mail: re**************@***il.com
Chci vyrazit na pohodovou cestu s někým, kdo má podobný plány a cestovatelský zkušenosti.
Pája(28)
No já mám úplně stejné plány (chci si koupit za 12400 letenku do Bangkoku a pak se teprve rozhodnout).
Nejlepší by bylo ale kdyby jsme to probrali osobně.
Co si dát sraz třeba před Aeroflotem, kam zítra budu ráčit cestu? 🙂