Hledám nějakého spolucestovatele..dívku,chlapce či klidně partu mladých lidí(já-19 let), kteří by měli zájem navšívit na podzim tohle kouzelné město? Do Barcy se chci podívat už dělší dobu,ale pořád ne a ne najít nekoho,kdo by mé nadšení sdílel. Strávit bych tam chtěla tak týden,až 10 dní(škola) a prozkoumávat město a okolí. Spaní v hostelu a najít si levou letenku,prostě co nejnižší náklady 🙂 Najde se nějaký nadšenec? Jsem nekonflitní a doufám,že i milá 😀 O prázdninách bychom mohli dát spicha a všechno naplánovat. Pokud ti to zní fajn,dej vědět do mejlu 😉
Ahoj, to zní supr, taky už jsem se tam kolikrát chystal a vždy to bouchlo. Září i ty hostely by mi vyhovovali. Víc můžeme řešit přes e-mail.
Ahoj,Barcelonu bych bral.Mam projeto Italii,Francii,Ukrajinu stopem. Je to nejlevnejsi a mnohdy i nejrychlejsi zpusob,pokud by ti to nevadilo,tak se mi ozvi na mail. 24let
Ahoj Veru, to zní super taky s etam chystam už delší domu.
Napis mi na emial ve************@****am.cz
Je mi 22 a z Brna :)Vendy
Zdravím všechny cestovatelské nadšence. Máme s přáteli v plánu navštívit v druhém týdnu měsíce srpna Barcelonu asi tak na čtyři až pět nocí. Bude nás nejspíš 4-6 osob a chtěl jsem se tudíž zeptat, zda-li někdo nemá zkušenosti s ubytováním v tomhle přenádherném městě. Samozřejmě bychom byli rádi za co nejlevnější možnosti, ale jak píši, zkušenosti v tomhle oboru mám mizivé. Samozřejmě jsem na internetu narazil na známý web http://www.booking.com, ale bude asi problém takhle narychlo sehnat ubytování pro takovou kopu lidí a nejsem si jist, zda mám v takovouhle formu rezervace stoprocentní důvěru (anebo mám mít?). Budeme vděčni za jakékoliv informace.
Kdyžtak e-mail: za****@****am.cz
Nebo můžete psát i zde, aby mohli případně čerpat i ostatní cestovatelé, kteří by chtěli tohle kouzelné místo navštívit. Předem děkuji a přeji prosluněné léto se spoustou úžasných zážitků.
Ahoj, škoda že až na podzim. Mám teď v létě dva měsíce dovolenou a mám v plánu Barcelonu navštívit a trochu více ji poznat. Před lety jsem tam byl jen necelé dva dny a nestihl jsem nasát tolik atmosféry, kolik úchvatná Barcelona skýtá. Představy mám prakticky obdobné, trochu více informací mohu psokytnout (zejména s levnými letenkami, pohyb po Barceloně apod.). PS: Pokud by se našel někdo, kdo by se chtěl vydat do tohoto kouzelného místa již v létě, můžeme spolu něco vymyslet. Jsem 29-letý svobodomyslný nadšenec, učitel na dovolené, který se během léta rád pohrne do každého dobrodružství! Více po mailu.
*mail: za****@****am.cz
já bych jela do Barcelony v srpnu:-)
Pisni do mailu nebo napiš mail zde 😉
Srpen by nebyl problém:-) A nebránil bych se ani červenci:-)) V Barce už jsem byl, takže trošku tuším co čekat i kam zajít. A co nezaměřovat se jenom na Barku a připojit k tomu i kus pobřeží, případně i Zaragozu, Malagu,… něco tak na týden dva.M