Spolucestování Evropa

Balkan zari 2013

Marketa

Ahoj,

hledam nejaky fajn partaky, nebo se k nejakym rada pridam, na zarijovou cestu na Balkan (Rumunsko, Albanie, Makedonie, Bosna), idealne hory. Nejvhodnejsi termin je priblizne polovina zari, videla bych to tak na 8-10 dni.

Tak sup sup, kdo jede? 🙂

Zkušenosti čtenářů

KareI

A co východní Bosna?

Marketa

Nemam tuseni co tam je k videni – co tam planujete? V zasade se nebranim, nastuduju.

Ondra
Marketa:

Ahoj Markéto, dáš sem na sebe kontakt? Případně mi můžeš napsat na můj mail.

Karel
Ondra:

Nechápu, proč každej druhej cestovatel tady loudí po cestovatelkách kontakty a chce si s něma dopisovat soukromě.
To s ní chceš flirtovat nebo co, že to nemůžeš napsat sem?

Ondra
Karel:

Nechci flirtovat, ale mám zkušenosti, že dokud jsem tohle řešil v diskusi, tak se nic nevyřešilo, pak stačil jeden mail a jeden skype hovor a bylo vše vyřešené.
A já zas nechápu, proč Ti to vadí. Pokud nebude mít o kontakt zájem, tak to napíše sama.

Karel
Ondra:

Mně to nevadí, pokud se z toho nestane pravidlo a pak se další potenciální zájemci hovno dozví.

Jarda
Karel:

Zrovna ty celou tuhle diskuzi spamuješ nesmyslnými bláboly tak intenzivně, že se v ní všechno konstruktivní ztratí a e-maily jsou tak jediná možnost, jak si mohou normální lidi něco domluvit.

Jarolim
Karel:

Ahoj je mi 30/171/75 – Jsem přátelský typ a umělec s mnoha zájmy /ze Zlínska/… Hledám kamaráda/kamarádku k moři linkou s noclehem u známých na Balkán – a to: jih Chorvatska a jih Černé Hory od 23.8.2013 – 7.9.2013 nebo 30.8-14.9.2013.
Rozpočet jen do 11.tis 2 země na 14 dní, jídlo, pojezd, kapesné, ubytování, linka tam a zpět + poplatky. Přes cestovky je to kýč a to není dobrodružství,je to 3x dražší!!!díky za odpověď spěchá

KareI
Marketa:

Například Srebrenica. 🙂

Petr

na tyhle zeme a 8-10 dni hmmm. nejsi z japonska ? byl jsem tam mesic minuly leto v techhle zemich a bylo to strasne malo, 8-10 dni je na jednu zemi minimum…

KareI
Petr:

Tak my tam byli jenom asi 12 dní a dalo se to celkem v pohodě.
Ale delší by bylo lepší samozřejmě.

Marketa

Petre, jasne, ze jsem z Japonska, a proto shanim partaka v Cechach.. Tech 8-10 dni jsem samozrejme myslela na jednu zemi, nechci je kombinovat vsechny.

Karel
Marketa:

Tobě daji měsíc po zkušebce 40 dní dovolené?? 😀
A to nepočítám, že bych se cestou chtěl vykoupat (nejlépe v Rumunsku) v termálech (protože zase budu řídit sám a 1500 kilometrů v kuse mě to nebaví) 😀

Marketa
Karel:

Tak jeste jednou 🙂 Chci navstivit jen jednu zemi, v rozmezi 1-2 tydnu.

Karel
Marketa:

Tak to nestihnem Vojvodinu! 😀

Petr

tyvole jeste ze uz hedvabnou stezku ctu s tezkou nadsazkou 😀 tady najit nekoho normalniho je sakra tezky 😀

Karel
Petr:

Pod pojmem „normální“ si představuješ někoho, kdo jede v létě autem na dva týdny autem do Chorvatska k moři a v zimě na týden k moři letadlem do Egypta?

Tak to já radši budu nenormální a vykoupu se pod vodopády Kravica (mj. jeden z mých potenciálních cílů, abych se vrátil k tématu).

David

Ahoj, pošli email.
A odkud jsi?

Ondřej

Ahoj stále platí nabídka půlka září Balkán?

Kubis

Čus ahoj, taky se chci zeptat jetli je Albánie stále aktuální?…V albánie jsem byl v horách Prokotije a chtěl by se tam znova podívat =)

Kubis

Albánií myslím i Balkan nějak se mi to v hlavě pomotalo =)

petr tihlařík

měl bych zájem se této akce zúčastnit já petr 50 let a můj syn, 25 let…díky za info.

Hanka

Ahoj, planujeme na pulku srpna Albanii/Černou horu cca na 14 dni, zatím jsme 3, co takhle spojit vypravy? Vic lidi, vic srandy.:)

Marek

Ahoj Hanko, trochu mě mate půlka srpna (ta už byla), ale jedeme (pravděpodobně) 25.8. z Prahy vlakem EC 273 Avala směrem na Kolašin v Černé Hoře, v plánu výstup na Maja Jezercë a pak přes Albánii do Baru v ČH a zpět. Zatím jsem já + kamarádka, a tak rádi uvítáme někoho do výpravy – klidně i jen na část cesty. Mail tu zanechávám, budete-li mít chuť, ozvěte se.

Hanka

Oprava, došlo k přepisu, myšleno byla půlka září, resp.kolem 6.9.2013. Skoda, 25. srpna je bohuzel moc brzo..:(

Vena

Ahoj. Já bych rád začátkem září. Bosna, monte negro, hiking, kanyon mrtvica? Kdo se přidá, řídím auto. Nemo s kým se v tom termínu ještě mohu přidat?? dík

Janka

Ahoj, hledáme parťáka do naší posádky, vyrážíme autem do Černé hory a Albánie na začátku září, chceme nakombinovat hory, památky a moře. Zatím jsme dvě holky a jeden kamarád a rádi uvítáme ještě jednoho ulítlího cesťáka se smyslem pro humor, dobrodružství a pohodu 🙂

Milan
Janka:

Ahoj,
jestli ještě hledáte spolucestovatele, tak bych rád vyrazil. Parametry splňuju. 🙂

Petr

Cau 🙂 na balkan jedu zase v zari stopem 🙂 byl jsem tam cely zari minulej rok, kdo chce ozvete se 🙂 Petr

michal

ahoj market,
ja bych vyrazil. mam cas od 2.9. do 15.9. coz by tech 8-10 dni dat mohlo.

z tech 4 co jsi zminovala v japonskem prispevku me nejvic laka makedonie nebo bosna.

a su nekurak, pohodar a masozravec ,)
michal

Lucka

Ahoj, chtěla bych se podívat do Albánie – hory a moře. Hledám někoho, koho také láká poznat tuto zemi. Termín bych viděla od 30.8. do 8.9. Cestování nízkonákladově a spaní také (klidně stan – dá se domluvit u místních nocleh). Uvítala bych kdyby se ke mě přidal někdo s nějakýma zkušenostma s cestováním v zemích Balkánu. Je mi 25 a nezkazím žádnou srandu 🙂 Kdo by měl zájem písněte na mail:
ha****@****am.cz a domluvíme si více podrobností.
Lucka

Roman

Ahoj lidi vseobecně,
jsme parta(30-55)na věku nesejde a jezdíme každý rok nízkonákladově dodávkou kamkoli(Balkán,Skandinavie,Pobaltí….)Chcete -li se přidat, napište
dr**********@****am.cz
602 323 139

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: