Spolucestování Asie/ Australie

Bali, Lombok – říjen, listopad 2015

Tom

Ahoj, chystám se v těchto měsících na tyto 2 ostrovy, hledám někoho kdo třeba bude chtít část výletu sdílet – šnorchlování, potápění, turistika, možná surfy – letenky už mám. Tom, 31

Zkušenosti čtenářů

JARDA

Ahoj Tome,

ja bych se přidal, ne na celou cestu ale na polovinu určitě.
muj mail ha*****@***il.com
dik za info.

Tereza

my letime na bali 12.9. do 6.10., plánujeme snad bali+lombok +gili a komody když to vyjde….

Tom
Tereza:

Tak to se tam tesne mineme, ja priletam 5.10. napsala bys mi prosim na lo********@***il.com nejake postrehy, az se vratite? Diky

Evina
Tom:

Ahoj Tome, ja tam budu od 22/10-12/11. Do kdy se tam chystas byt ty? Kdyztak se ozvi ef******@*****il.com

Adéla

Ahoj Tome, letím sama na Bali od 9.10 do 24.10, parťák by se mi hodil, ještě jsem sama nikdy necestovala, kdyžtak se ozvi na ad************@***il.com 🙂

Jarda

Ahoj Tome, kdy máš odlet. Já bych mohl tak od půlky řijna do konce roku. Tak by jsme se tam mohli potkat, popřípadě toho projet i víc. Dej vědět. email:ja*****@*****um.cz
Jarda

Pavel

Cau Premyslím nad terminem 19.10. – 10.11. Let na Bali, pak pobyt na Timoru a zbutek na floresu a Bali. Byl uz jsem Indonesii předloni od Floresu po Jakartu. Pokud by někdo mel zajem ozvete se….

Pavel

Ještě ten kontakt jt****@***il.cz

Tom

Ok, vsem co jste se ozvali jsem napsal, nebo prave pisu 🙂 Kazdopadne, uz jsem tu, je tu krasne, a kdo se chce potkat tak piste mail na lo********@***il.com

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: