Ahoj, jsme tři „55+“ a hledáme příjemné a přizpůsobivé spolucestující (pokud možno alespoň jednoho znalého angl.) na Bali na tři týdny v dubnu. Chceme se podívat i na Lambok, Gili, Komodo apod., prostě cestovat, poznávat, válet se na pláži, šnorchlovat…
Ahoj, pokud by to bylo možné, ráda bych se taky připojila. jsem sice o něco mladší než vy, ale pro mě věk omezení není. Před rokem jsem byla v Thajsku s deseti lidmi, všichni taky 55+ a bylo to bezva 🙂 Angličtinu učím, takže bych snad byla i nápomocna a váš plán, jak tam ty tři týdny strávit se mi hodně líbí. Kdybyste měli zájem, napište mi prosím na pa*********@*****um.cz Díky, Liba
Ahojky,
Jirka 55+ rád se připojí, cestovatelské zkušenosti mám angličtina nic moc ale vždy jsem se domluvil, jsem časově nezávislý a nekonfliktní. E mail:pl*********@****am.cz
Ahoj Michaelo, ráda bych se k vám připojila, pokud vám nevadí věk 31 let. Styl cestování (odpočinek a poznávání) mi vyhovuje, anglicky se domluvím (střed. pokr.). Naopak uvítám k sobě někoho, kdo umí naplánovat celou cestu vč. všech nákladů, ubytování a letenek. Mohla bych se dozvědět prosím víc informací o vašich plánech a partě? Děkuji Monča mo****@***il.cz