Ahoj,
chtěla bych v r.2015 vycestovat na Bali a ráda bych našla kohokoliv/jakýmkoliv věku, kdo by taktéž chtěl vyrazit na Bali. Nechci vycestovat sama a ráda bych sdílela a užila si společně úžasnou dovolenou, nezapomenutelných zážitků. Spolucestovala jsem již několikrát z tohoto serveru a super…..Jsem komunikativní, veselá, přátelská. Chtěla bych navštívit tyto místa = Ulun Danu (jezerní kláštěr), Pura Besakih (chrám, píše největší/nejposvátnější), zahradu Tirtagangga, Tanah Lot (mořský chrám), Taman Ayun (také věžičky nebo jak to říct), Bedugol…..Lákalo by mě za náštěvu i „Sloní safari“ a pak, když by povedlo se přiblížit i k vulkánu Gunung Agung (nejvyšší vulkán na ostrově – lákalo)…..Nějsem proti i navštívit nějakou vesničku např. Ubud nebo Tangamann či Celuk……DLE DOMLUVY :))))))
Moc bych si přála vycestovat na Bali a splnit si tak sen, jej navštívit. Ráda bych se domluvila na konec června nebo přelom června/července (nemohu dříve kvůli státnicím a práci).
Těším se na Vaše odpovědi/psaní na e-mail: L.*****@****am.cz
Hezký den
Lenka (27)
Ahoj Lenko, reaguji na Tvůj „inzerát“ na spolucestující na Bali. Chtěla bych vycestovat na podzim, ideálně říjen listopad na 3 týdny. Zatím se porozhlížím po možnostech a vím, že s cestovkou se mi nechce, na druhou stranu sama na vlastní pěst také ne. Ráda bych na Bali poznala vše co je možné. Jsem veselá, pozitivní, přátelská, otevřená, cvičím jógu a jsem vitaríánka. Ráda se s Tebou potkám nebo vyměním mail 🙂 Měj krásný den, Káča
Ahoj Katko, hledáš ještě spolucestujícího na Bali, nebo už si našla??? Chtěla bych letět teď v září. Přidáš se? Napíšu ti víc jak to mám promyšlené. Ozvi se. Katka
Devcata ,
Bali je krasny ale Rijen zacina byt vlhko a deste a pocasi hrozny – listopad jeste horsi. Vlhko je jako by jste byli v saune porad. Zkontrolujte si pocasi nez pojedete. Jinak je tam prima
Ahoj je někdo, nebo jede někdo na Bali? Jsem na Sumatře a na Bali poletim tak 17-18.7 15. Jedu sám,a rád se tam s někym potkám.
Ahoj děcka,
jedeme s přítelem na Bali letos 30.9. – 15.10. Netvrdíme, že musíme strávit 100% času společně, ale kdyby se někdo chtěl přidat, napište na mail. Chtěli bychom zejména východ a sever ostrova + vnitrozemí, cestovat a občas vložit odpočinkový/válecí den, já bych chtěla vidět kus přírody, něco chrámů, Honza zase kus kultury a šnorchlovat, prostě se to dá nějak nakombinovat…
Jsme z Brna, Ilys 30 a Honza 33
Ještě připisuji jednu důležtou informaci (autorka inzerátu) = mohu od konce června do konce roku – naprosto kdykoliv. Představa min.2.týdny. Nejlépe 3.týdny. Ráda bych koupila letenky co nejdříve, ať jsou za dobrou cenu. Prosím ozvěte 🙂