Ahoj,
chtěla bych v r.2015 vycestovat na Bali a ráda bych našla kohokoliv/jakýmkoliv věku, kdo by taktéž chtěl vyrazit na Bali. Nechci vycestovat sama a ráda bych sdílela a užila si společně úžasnou dovolenou, nezapomenutelných zážitků. Spolucestovala jsem již několikrát z tohoto serveru a super…..Jsem komunikativní, veselá, přátelská. Chtěla bych navštívit tyto místa = Ulun Danu (jezerní kláštěr), Pura Besakih (chrám, píše největší/nejposvátnější), zahradu Tirtagangga, Tanah Lot (mořský chrám), Taman Ayun (také věžičky nebo jak to říct), Bedugol…..Lákalo by mě za náštěvu i „Sloní safari“ a pak, když by povedlo se přiblížit i k vulkánu Gunung Agung (nejvyšší vulkán na ostrově – lákalo)…..Nějsem proti i navštívit nějakou vesničku např. Ubud nebo Tangamann či Celuk……DLE DOMLUVY :))))))
Moc bych si přála vycestovat na Bali a splnit si tak sen, jej navštívit. Ráda bych se domluvila na konec června nebo přelom června/července (nemohu dříve kvůli státnicím a práci).
Těším se na Vaše odpovědi/psaní na e-mail: L.*****@****am.cz
Hezký den
Lenka (27)
Ahojte,
Hledám ženu ,která by se ráda podívala v dubnu cca na 14 dní na Bali.Ubytování zajištěno.
Podrobnosti do emailu.
Staňa ( 45 ) st******@****am.cz
Ještě připisuji jednu důležtou informaci (autorka inzerátu) = mohu od konce června do konce roku – naprosto kdykoliv. Představa min.2.týdny. Nejlépe 3.týdny. Ráda bych koupila letenky co nejdříve, ať jsou za dobrou cenu. Prosím ozvěte 🙂