Ahoj, hledám spolucestovatelku do Austrálie, odjezd zhruba na podzim 2013. V Austrálii už jsem byl, je to krásná země s dobrou životní úrovní. Chtěl bych tam zkusit pracovat,případně i podnikat(mám zkušenost s prodáváním zboží na marketech – trzích), poznat a procestovat Austrálii a zkusit nějakým způsobem třeba časem získat trvalý pobyt.
Jinak je mi 22 let, zatím mám přerušené studium v Brně na LFMU a přemýšlím co dál.. Pokud by se našla fajn holka/žena, co by ji taky lákalo začít nový život v Austrálii, kde si myslím že je pro nás mladé lidi lepší budoucnost, tak se mi může ozvat na fb: Tomáš Janeček (to**********@*****um.cz), nebo na tel.:605525424
Tomáš
Ahoj
na Podzim se musim presunout vzhledem k tomu ze mi uz konci sezona. Momentalne ziju ve Spanelsku a predtim v Anglii. Moc bych tam chtela jet ale prece uz to neni Evropa a je to o kousicek dal :-DDDDDD Jinak sem taky Brnacka !!!! Chtela jsem se zeptat ja je to s Visem a pracovnim povolenim a kdy to vlastne musim zacit resit.???????? Dekuji za odpoved Tereza