Spolucestování Asie/ Australie

Austrálie, Nový Zéland leden 2015

Natálka

Ahoj
Ráda bych vyrazila během ledna 2015 na měsíc procestovat autem Austrálii a Nový Zéland, popř i nějaký tichomořský ostrov pokud zbude čas. Připojil by se ke mně někdo? Více info kdyžtak po mailu.

Zkušenosti čtenářů

Měsíc je málo na procestování jen NZ nebo jen Austrálie (reálně jen části), takže to „pokud zbude čas“ zní docela směšně. 🙂

Natalka

Zvladli jsme minule za mesic USA od New Yorku po Los Angeles severni cestou se zastavkami v Kanade a zpatky jizni cestou, videli jsme 10 velkomest, 7 narodnich, parku, cestu jsem mela naplanovaou ze dne na den. To same jsme udelali s jizni, vychodni a stredni Evropou driveji. Zalezi jak se cesta naplanuje, vybrali by se selektivne zajimave cile, samozrejme se to da.

Natalka:

Tak aspoň potencionální zájemce vidí, že by ho čekalo minimálně 12000 km za měsíc. Jedna věc je, co se dá zvládnout a druhá věc je, co z toho člověk má.

ivos
Natalka:

Stihnout se to dá, ale odškrtáš si, kde si byla a to je vše. Byl jsem na NZ 3 měsíce, odskočil jsem si na Fidži na 10 dnů,ale stejně jsem na NZ neviděl vše, co jsem chtěl. Ale každý máme jiné představy o poznání……….to beru.

presne tak, zvladnout takhle to usa tak radsi sedim doma 😀

ivos

Já taky,to je škoda peněz

Adam

hoj, hledám pohodovou a nekonfliktní slečnu/ženu, která by se vydala na společný trip na Nový Zéland (New Zealand) v roce 2015! Jsem z Ostravy, ale ty můžeš být klidně i z druhé strany republiky. Rád bych jel, ale mojí známi nemají finance, takže to zkouším touto cestou, snad se někdo najde.

Janča
Adam:

Ahojky, hledám někoho na cestování, případně hory přelom 2014/2015. Nový Zéland by mě lákal. Můžeš mi prosím napsat na mail xc********@****am.cz a třeba se na něčem domluvíme.

Lenka
Adam:

Ahoj Adame, mám stejný plán a stejný problém:-) Jsem z Ostravy. Pokud máš zájem, tak se ozvi. Lenka

Lenka
Adam:

ozvi na e-mail: le*******@****am.cz

Sona

Ahoj, tento týden letím do Austrálie, kde mám v plánu pobýt do konce roku a v lednu bych se ráda přemístila na Nový Zéland, už jsem tam byla na WH a chtěla bych si jej znovu procestovat, budu ráda, pokud se někdo přidá.

Pete
Sona:

Ahoj chtel bych se te zeptat na spoustu informaci chcu letet na NZ popripade Austrálii ale nevim o tom nic a hlavne pracovat a mozna i studovat mohla by jsi mi popsat a vysvetlit jak to chodi.dekuji moc

bára

Ahoj, můžete mi někdo poradit ohledně letenek na Zéland? Jestli máte někdo zkušenosti 🙂 Díky

Patrik

Ahoj, plánujete i na NZ pracovat? Já tam chci jet listopad.

Pavel
Patrik:

Ahoj, jedes v listopadu na Zeland. Dej kdyztak vedet. Chystam se taky ale asi zacatkem prosince.

Dik za info

Aleš
Pavel:

Ahoj,
pokud budu jeden ze šťastlivců, kteří budou mít to štěstí a zbyde na ně vízum, tak mám v plánu jed na NZ koncem roku. Klidně se ozvěte.

Aleš
Pavel

hoj,pokud este k sobe zhanis,napis na el************@*******cz.Muzem si pak napsat vic.

Markéta

Ahoj, hledám nějakého parťáka na rozkoukání se na Zélandu. Do Auclandu přiletím 8.1. a ráda bych se první měsíc k někomu připojila. Chtěla bych cestovat, ale klidně i pracovat. Plán zatím žádný nemám. Ozvěte se, díky, Markéta (ma************@****am.cz)

Jitka
Markéta:

ahoj vsichni,
budu na NZ od 1.1.2015 -Auckland, na mesic.
prida se nekdo na spolucestovani?
piste, diky 🙂
Jitka

dan

Ahoj..letím 28 ledna do Sydney..Studijní pobyt..mohli bychom alespoň spolu letět..nechce se mi samému. mail: da************@****am.cz

Dan

Ahoj všichni..letím 28.ledna 2015 do Sydney..studijní pobyt..neletí náhodou někdo..?? :0) ..když tak pisněte na meil. da************@****am.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: