Spolucestování Asie/ Australie

Austrálie 2013

Martin

Ahojte všichni,
letos chci vyrazit minimálně na rok do Austrálie, Cairns a Velký bariérový útes. Škola a práce spojená s cestováním a potápěním. Je mi 33 let. Přidá se někdo?
Martin

Zkušenosti čtenářů

Pavla

Ahoj Marine, chystam se na podzim s kamaradkou do Australie, na studium, cestovani…
Rada to s tebou prodiskutuju a treba bude aspon cast cesty spolecna 🙂 Dej vedet na vetvicka30(at)seznam.cz. Pavla

Zdena

Ahoj, Martine, ahoj i Pavlo! Chystám se cca koncem listopadu – začátkem prosince 2013 do Austrálie za synem, který žije v Adelaide.
Pokud byste plánovali odlet z ČR v tento čas, moc ráda uvítám vaši společnost na dlouhé cestě letadlem. (mail: zp*@*****um.cz).

Míša

Ahoj,
chystám se odjet zatím sama na konci června do Austálie studovat a pracovat. Kdyby jsi jela kolem tomto termínu, tak bych se ráda přidala.
Míša 🙂

Jana
Míša:

Ahoj,
na konci června se chystám do Adelaide za sestřenicí, která tam má malý domek a pozvala mě na návštěvu. Nechci tam letět úplně sama, byla bych ráda za nějakého spolucestovatele/ku alespoň na cestu z ČR.

Jana (26)

Martina

A co tam ides studovat?

Martina

A co tam ides studovat?

Martin
Martina:

Napřed dopilovat angličtinu a pak odborný kurz.

Markéta

Ahoj Martine,

taky bych ráda letos do Austrálie, byla jsem tam asi před pěti lety a táhne mě to zpět .. nejlepší by byl říjen, co Ty na to ?

Markéta

Tomas

Ahoj Marto i ostatni,

tvuj napad se mi velice zamlouva…taky bych se rad zdokonalil v anglictine, cestoval a miluju potapeni. Momentalne jsem vsak uplne na zacatku a jeste nemam zadne plany… takze se muzu lehce prizpusobit. Je mi 33 a chci zacit novy zivot. Kdyz tak pisni. Tom

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: