Ahoj! Hledám spolucestovalku/le na výlet do Asie. Byla jsem jen v Turecku (workcamp) a ostatní východo-asijské země mě moc lákají. Plánuju vyrazit na vlastní pěst asi na dva týdny či déle, spát v hostelech a u Couchsurferů (www.couchsurfing.org) či Hospitalityclub-členů (www.hospitalityclub.org). Záleží na domluvě :o) Pocházím z Olomouce a je mi 31 let. Těším se na spolupráci! L.
Díky za zprávu, ale bohužel dřív vyrazit nemohu, kvůli práci (zkušební doba). Přeji šťastný výlet po Malajsii!
Ahoj Lenko, jsme pár od OL a máme letenky do Indonésie v termínu 10.-26.10. Plán cesty se nyní tvoří. V případě tvého zájmu o bližší info písni na mejlík Jitka
Ahoj Lenko, kdyby se ti chtelo do ty Indonesie, tak ja bych se mozna pridala, jsem z Prahy, je mi 33…ted maji akcni letenky (sice z vidne s navratem do mnichova za 12700Kc), z Prahy je to asi za 17000Kc na ten termin, co psala Jitka…
Ahoj, jsme dve holky z Prahy, mame uz letenku do Vietnamu 2-19/10 a hledame dalsi holky do party. V pripade zajmu napis na pm**@****am.cz Petra
Ahoj Lenko, plánuji Asii letos buď v říjnu nebo příští rok leden/únor. Představuji si 3-4 týdny a co nejlevněji. Pokud máš zájem ozvi se a můžeme se zkusit domluvit. Lucka
Ahoj Lucko, rada bych Asii v rijnu, konkretne a idealne termin 2.-20.10.2014, nejvíce bych rada do Barmy, pak Filipíny, Kambodza, budu rada, kdybychom se třeba na necem domluvily 🙂 Ja z Prahy, 33 let 🙂
Lenka
Ahoj Lucko, jak dopadl tvůj plán na říjnové cesty po Asii? Odlítám 2.10. z Prahy do bangkoku a odtud kamkoliv po Thajsku, Kambodži, Laosu, Barmě….a hledám parťáka. Dál cestuji na Nový Zéland 24.10. Kdyby ses chtěla přidat, budu rád. Marek
Ahoooj! Zjistila jsem, že mám pouze sedm pracovních dní dovolenou do konce tohoto roku. Takže do Asie mi to letos asi nevyjde – snad se něco zajímavého naskytne v příštím roce… L.
Ahoj Lenko, my jedeme do Malajsie ale 10.9.-28.9. viz>
http://www.hedvabnastezka.cz/diskuse/spolucestovani-asie-australie/malajsie-10-9-28-9-jsme-3-a-hledame-4teho/ kdyby jsi měla zájem ….