Ahojte 😉
sháním někoho – klidně i skupinku lidí, co by se mnou na léto vyrazila směr ASie – ideálně bych chtěla cestovat po Indii nebo Indonésii … chtěla bych to ale pojmout způsobem dobrovolnictví, abych mohla řešit jenom letenky, a pak si tam nějakým způsobem zajistit ubytování a stravu „zdarma“ a tím ušetřit. Pokud by někdo byl pro a chtěl do toho se mnou, dejte mi vědět 😉
Ještě jsem v Asii nebyla,tudíž přivítám i zkušenější cestovatele, abych se vtom nebyla uplně sama ;). Jinak jsem těžká pohodářka, která je pro každou legraci, a nestresuje kvůli maličkostem – skvělý parták na cesty.
Ahoj Karol,
zaujal me tvuj inzerat protoze presne odpovida mym predstavam!;-) Taky bych rada vyrazila smer Indie, Indonesie, nejlepe formou dobrovolnicti! pokud budes chtit tak se prosim ozvi na muj mail a proberem podrobnosti po****@*****um.cz
Petula
Ahoj Karol,
zaujal mě tvůj příspěvek, taky bych ráda vyrazila do Indie v srpnu a strávila tam několik měsíců. I Indonésie mě moc láká… Také jsem tu vytvořila ještě v prosinci diskuzi (Indie, vytvořil: Lenka) – můžeš se na tu diskuzi mrknout, píšu tam i o městech, která bych chtěla vidět.
Také bych tam nerada utratila moc peněz a ráda bych cestovala formou dobrovolnictví :)…
Ráda bych s tebou zůstala v kontaktů (můj mail je le*********@***il.com), páč to vypadá, že máme podobnou představu cestování a i dobu, kdy bychom tam jely.
Zatím,
Lenka
Ahoj Karol,
kdy presne chces jet do Indie ? V lete tam pry jsou monzuny a hrozne vedro. No ja budu cca od pulky cervence do pulky srpna v Ladaku – sever Indie a pak bych rada navstivila par znamych mist v sev. Indii cca od pulky srpna. Ale nemam pak uz s kym pokracovat. V Ladaku nas bude vic na hory. A ty bys chtela obe zeme – Indie a Indonesie nebo si vyberes jednu ? Odpoved prosim do mailu – na tom jsem kazdy den spise nez na HS. Dekuju 🙂 Marci