Spolucestování Evropa

Albánie v září 2017 (odjezd z Brna)

Katka

Ahoj,
jsme mladý pár z Brna a hledáme spolucestující na cestování po Albánii, nebráníme se ani jiným zemím na Balkánu.Hledáme k sobě pozitivní, podobně staré lidi, nejlépe pár* Já – Katka (23 let), přítel Lukáš (28), oba pracující a pohodoví lidé.
Rádi bychom jeli v září (konkrétní datum zatím neexistuje).
Zatím nemáme přesný plán, kam bychom se chtěli podívat. Chtěli jsme jet se dvěma dalšími spolucestujícími, ale nic nebylo jisté, tak jsme zatím moc neplánovali. Bohužel to nakonec nevyšlo. Rozhodně nejsme žádní velcí sportovci, takže dlouhé a náročné výšlapy do hor neprojdou. Nicméně o programu můžeme ještě dlouhé hodiny diskutovat. A pokud nemáte zrovna moc talentu na plánování, rádi cestu naplánujeme s přítelem sami, a předložíme návrh „ke schválení“  Můžeme projet Albánii skrz na skrz, protože pojedeme autem (auto máme, přítel bude řídit – velmi zdatný řidič). Fajn by bylo, kdyby se v naší čtveřici našel ještě jeden tak skvělý řidič (já nejsem ). Dorozumívat se budeme nejspíše anglicky – já umím základy, přítel vůbec, ale nebojíme se toho (přinejhorším se domluvíme rukama, nohama). Pokud na tom budete o trochu líp než my, bude vám udělen pozitivní bodík.
Rádi bychom vás, předtím než pojedeme, poznali (takže pokud jste „brňáci“, tak je to více než skvělé, ale nebráníme se samozřejmě i těm „mimobrněnským“ ), probrali možnosti, naplánovali, kam se podíváme, apod. Důležité je, abychom si navzájem „sedli“, protože bychom chtěli jet na 10-15 dní, a uznejte sami – to už je přece jen delší doba, a trávit čas s někým, kdo by se vám moc nezamlouval… nic moc představa.
*(nebo holka, a v tom případě bychom jeli my dva + náš kamarád (28) + ty)
Pokud vás náš příspěvek oslovil, rozhodně se ozvěte (na e-mail: ka************@****am.cz

Budeme se tešit, Katka a Lukáš

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: