Spolucestování kamkoliv

3 kontinenty za 3 mesice (zari-prosinec 2011)

Aneta

ahoj, hledam nekoho kdo by se chtel pridat na cestu po USA, Australii a Asii (idealni by bylo vybrat 1 oblast z kontinentu a tu si projet za 1 mesic..) samozrejme zustavam flexibilni.. Zatim je to jen napad. (dalo by se treba jet Jizni Amerika, Afrika a Asie). Pokud ma nekdo chut, cas a penize na podobne cestovani, urcite se mi ozvete! .. diky!

Zkušenosti čtenářů

Mojmir

Zdravím Aneto,rad bych se přidal navrhni nejlepe víkendový seznamsraz,Mo******@****am.cz

Mojmir

pevná zítra v 14h 596 232 484

Aneta
Mojmir:

@ Mojmir : ok!

marcel

Ahoj Anet, ja dokoncuji vetsi projekt a v zari bych mohl byt k dispozici, chce se mi urcite nejkam vyrazit, ale zatim nemam plan, jsem flkexi a ´financne nezavisly.

Aneta
marcel:

@ Marcel : super, budu rada za spolecnost dalsiho dobrodruha! 😉 navrhuji si zavolat bud na skype ci pevnou, abychom mohli probrat podrobnosti..

Mojmir

Přijmi omluvu Aneto,dorazil jsem o pár minut později a babka zapomněla co jsem ji zdělil včera.napiš mi prosím tě na@ n se někde můžem sejít déj vědět co tě zajímá.Jaké jsou tvé priority?!
Přijedu dle potřeby můžu v pátek!ahoj tedy nazdar.Mojas

Mojmir
Mojmir:

zdravím Aneto,
vyhovoval by ti zítřek n uterý14ho.6.v19h?déj mi prosím vědět na slyšenou se těší Mojmír.PS:Budu tentokrát už včas na místě.

Dan

Ahoj Aneto,
pokud je to u tebe jeste aktualni, rad bych vyrazil na podzim na cestu po Asii a Australii, muzu i dele nez 3 mesice, misto USA (byl jsem tam 4x, naposledy pred mesicem) bych radsi Chile, Argentinu.
Dan

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: