Spolucestování Amerika

Stredni Amerika/Karibik/Asi unor/brezen 2014

Silvie

Ahoj, rada bych vyrazila unor/brezen za poznanim a potapenim (tedy do tepla::)). Chce se nekdo pridat? Silvie (zcestovala, dobrodruzna povaha).Piste co nejdrive :).

Zkušenosti čtenářů

Klára

Ahoj Silvo, přemýšlely jsme o Dominikánské republice, projet ji, užít si i pláží, ale o místě se dá jednat, termínem spíše duben. Nechceš se přidat?

Vladka
Klára:

Klaro, chceme jet na dva tydny na Kostariku v dubnu. Kdyztak se ozvi: vl******@ce*****.cz

Zuzana

Ahoj Silvo, mam cas cca od 12.3 do konce brezna a taky bych rada za teplem. Nasla jsem napr. tohle co ty na to?

http://www.euroatour.cz/programkaribik

Lenka

Ahoj 🙂 zaujal ma tvoj inzerat tiez by som rada vypadla niekde do tepla na par tyzdnom 🙂 mozes mi napisat podrobnejsie kedy a kde by si chcela ist 🙂 moj email Le*******@po***.sk Lenka 🙂

Petr

Ahoj,chtěl bych vyrazit na Cubu nebo DR nebo kamkoliv jinam do exotiky, někdy únor,březen,duben? 2014 nejlépe na vlastní pěst,ale raději s někým kdo už má v tomto trochu zkušeností(byl sem vždy všude jen s CK) a to mě přestalo bavit.Bohužel nemluvím španělsky, jen lehce angl.. Pokud bystě někdo sháněli spolucestovatele, dejte vědět,
Petr,29 🙂 budu se těšit

Milena
Petr:

Milena Ahoj,Petře,letěl bys 8.až 19.3. od esotravel za 18tis. Kč na Kubu? jsme akční, nebojím se jezdit místní dopravou, kromě An. němč. a ruš. mluvím i trochu španělsky.Je mi přes 5O, ale nemám problém s mladými slušnými lidmi.Milena

Milena

Ahoj, Sylie,letěla bys 8.až 19.3. od esotravel za 18tis. Kč na Kubu? jsme akční, nebojím se jezdit místní dopravou, kromě An. němč. a ruš. mluvím i trochu španělsky.Je mi přes 5O, ale nemám problém s mladými slušnými lidmi.Milena

Milena

Zdravím, Sylvie, pokud máš zájem jet na ten last na Kubu 8.3. za 18 tis, zavolej na 606757250. Milena

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: