Spolucestování Asie/ Australie

Srí Lanka v lednu 2014.

Petr

Ahoj, rád bych vyrazil v lednu 2014 s batůžkem na zádech na dva týdny na Srí Lanku.
Nepřídá se někdo ?

Zkušenosti čtenářů

Dana Růžičková

Ahoj Petře, byli jsme tam loni s přítelem, tak kdyby si chtěl nějaké tipy, tak napiš emial. Je to tam nádherné a s baťůžkem ještě lepší. Nechěl by si s náma letos na skok do Malajsie??

Veronika

Ahoj Petře, taky zvažuju Srí Lanku, přelom prosince a ledna (pravděpodobně 25.12.-11.1., plus mínus nějaký den). Pokud ti vyhovuje termín, napiš mi pár slov o sobě a o tom, jak bys cestu rád pojal.

Verča

Petr II.
Veronika:

Ahoj, taky bych se přidal, písněte mi prosím nějaké info ohledně cesty a plánů 🙂
díky
Petr

silvester
Petr II.:

ahoj, idem s kamaratom na sri lanku odlet cca 6.1. z Prahy na cca 3 tyzdne. Ak chces, mozme tam chvilu spolu pobudnut. Radi by sme poznavali hlavne duchuvnu sri lanku, ale tiez pobudli chvilu pri mori a spoznali aj krajinu. Silvester 00421911327322,

si****@az**.sk

Petr
Veronika:

Ahoj, můžu jet bohužel až po Novém roce, jelikož už nemám žádnou dovolenou. Jinak je mě 34 a bydlím v Plzni.

Petr II.
Petr:

Ahoj, mě by se hodilo mnohem více po novém roce 🙂 třeba druhá půlka ledna nebo první půlka února, bydlim v Praze a věk 30.

silvester
Petr:

ahoj, idem s kamaratom na sri lanku odlet cca 6.1. z Prahy na cca 3 tyzdne. Ak chces, mozme tam chvilu spolu pobudnut. Radi by sme poznavali hlavne duchuvnu sri lanku, ale tiez pobudli chvilu pri mori a spoznali aj krajinu. Silvester 00421911327322,

si****@az**.sk

michal
Veronika:

ahoj Verčo,

já mám již letenku na 5.12. z dublinu do colomba z colomba do milána přílet 14.1., vše již zajištěné, jen mi odpadla druhá půlka. Tak nevím zda to zrušit a nebo to zkusit na vlastní pěst, je mi 32 let a jsem z prahy, když tak písni.

Veronika
michal:

Ahoj Michale, poslala jsem ti mail. Verča.

Di
michal:

cauky,
shodou okolnosti taky letim z dublinu do colomba, sice v trochu jinem terminu, ale treba bychom se tam mohli potkat a dat nejaky vylet.
Kdyz tak se ozvi 🙂
Di.

Di
michal:

cauky,
shodou okolnosti taky letim z dublinu do colomba, sice v trochu jinem terminu, ale treba bychom se tam mohli potkat a dat nejaky vylet.
Kdyz tak se ozvi 🙂
Di.

Tereza

také mám zájem, prosím o více info, díky

silvester
Tereza:

si****@az**.sk

Anička

Zdravím, také uvažuji o cestě do Asie (kamkoliv, ale Sri Lanka je na seznamu míst kam chci docela vysoko) na přelomu ledna a února na cca 14 dní a k výpravě na Sri Lanku bych se ráda přidala. Mohu také poprosit o více informací. Dekuji Anicka (studentka, 23 let, Praha)

Petr II.

Ahoj lidi, tak aby jsme s tím nějak pohnuly, navrhuji termín cca od 13. ledna na 14 dní. Cílová destinace Srí Lanka, koukám orientačně na letenky a koncové místo přistání je Colombo nebo Mattara. Cena leteny ( opravdu orientačně) z Prahy a dvěma přestupy je cca 16 tis. Myslím si, že by šlo najít i něco levnějšího z Německa… Zájemci napište sem nebo na email

24**@em***.cz

odkud jste, protože by bylo dobré se v blízké době sejít a dohodnout osobně…
PŘIPOMÍNKY SEM!!! 🙂

S pozdravem

Petr

Petr1
Petr II.:

Ahoj, termím je vyhovující. Cena letenek taky, sice se dá najít i něco levnějšího, ale je otázka jak moc by to byla velká úspora.
Já jsem z Plzně, ale není pro mě problém někam dojet.

Petr II.
Petr1:

Paráda 🙂 tak počkáme,jak se vyjádří ostatní …

Petr

Verča
Petr II.:

Ahoj, já jsem dost vázaná na termín plus mínus 25.12.-11.1., později už se nemůžu na tolik dní uvolnit z práce, i když letenky jsou cenově téměř na polovině.

Petr II.
Verča:

Ahoj Verčo, víš to určitě, že ti nedají v pozdějším termínu dovolenou?
Petr

Veronika
Petr II.:

Ahoj Petře, ano, je to jisté, v roce 2014 nebudu mít tolik dní volna, abych mohla odjet na delší dobu, jedinou možností je využít týden volna na konci roku 2013.

Anicka
Petr II.:

Zdravim, termin je ok, jak jsem psala, klidne pozdeji, ale 13 je ok. Letenky jsem videla z prahy pres dubaj za 14,5, tak uvidime. Jsem urcite pro setkani. V podstate kdykoliv vecer v Praze. Mame nejak predstavu o celkovem budgetu?

Petr II.
Anicka:

Ahoj, navrhuji sraz příští pátek, at se poznáme a náplánujeme co a jak 🙂 Navrhuji v 20:00 v Praze na IP Pavlova restaurace Historie http://www.restaurace-historie.cz/kontakty.php
Je kousek od metra… Napište jak vám to vyhovuje 🙂 hlavně Petr č.1 psal jsi,že bydlíš v Plzni, neni pro tebe problém dorazit do Prahy?

Mějte se!

Tereza
Petr II.:

ok, super, budu tam, termín i destinace vyhovuje 🙂

jen ten sraz, šlo by to od 18/19h? Pokud ne, nevadí..

T.

Anicka
Tereza:

Ahoj, patek na IPaku mi vyhovuje, casove se prizpusobim. A.

Petr l.

V pátek bohužel nemůžu, jsem v práci…

Tereza

Ahoj, odlítáme s kámoškou 14.ledna na SríLanku,kde se chystáme pobýt do 6.února. Kdyby se chtěl někdo přidat, ozvěte se na mejl ,-)

Petr II.
Tereza:

Ahoj Petře a kdyby jsme to přehodili na sobotu, např. 18:00, lepší?

silvester
Tereza:

si****@az**.sk

silvester
Tereza:

si****@az**.sk

Petr l.

Ahoj, jsem bohužel v práci i o víkendu. Mohl bych až v pondělí či úterý…

Petr II.

A co nas sraz podniknout tento ctvrtek cca v 19:00 ? Hodi se ostatnim? Nebo pondeli 🙂
Piste, piste….

S pozdravem
Petr

Petr II

Kdo ma zajem se sejit, at zde napise kontakt… Email a tel. Cislo

Diky Petr

Anička
Petr II:

Ahoj, čtvrtek v sedm je bohužel brzy, nestíhám z práce. Pondělí zní dobře (cca od šesti později mohu). O víkendu se přizpůsobím. Mail

hl************@se****.cz

Petr l.
Anička:

Také mě vyhovuje pondělí po šesté…

pe******@at***.cz

Lukáš

Ahoj Lukáš rád bych se přidal mám to samé v plánu jsem od Hradce Králové

silvester
Lukáš:

si****@az**.sk

Petr
Lukáš:

Odlet na Srí Lanku 24.1. návrat 8.2. Pokud máte zájem o bližsí info, pořípadě se přidat, piště mě prosím na mail.

Daniela

Ahoj,

přibíráte ještě spolucestovatele? ráda bych se přidala… Když tak mi písněte na mail:

ja*******@se****.cz

silvester
Daniela:

si****@az**.sk

Iva

Zdravím všechny příznivce Srí Lanky.Jsem tu na delší dobu ,trochu pracovně .Pokud chcete trávit pár dní v Colombu ,moje domácí bude mít určitě volná místa na přespání.Je to téměř v centru a hlavně mě nebude smutno .Vezměte s sebou i moje ročníky !(45-50)
Tak se těším.Iva

silvester
Iva:

si****@az**.sk

silvester

ahoj, idem s kamaratom na sri lanku odlet cca 6.1. z Prahy na cca 3 tyzdne. Ak chces, mozme tam chvilu spolu pobudnut. Radi by sme poznavali hlavne duchuvnu sri lanku, ale tiez pobudli chvilu pri mori a spoznali aj krajinu. Silvester 00421911327322

silvester

si****@az**.sk

Dusan

Ideme sa kamaratom (27 a 23) na Sri Lanku 13.1.- 27.1. 2014, prilet do Colomba. Predbezny itinerar Anuradhapura + Polonnaruwa + Sigiriya + Aluvihara, Kandy, Adams Peak, Nuwara Eliya, Tangalle, Mirrisa. Ak ste tam niekto v rovnakom case a mate podobne plany, ozvite sa. Hladam partaka hlavne na druhu cast cesty, kedze kamarat sa po Nuware vracia spat do Kandy. Dik, D.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: