Hellou ludia,
toto leto by som velmi rada odcestovala za pracou ( prip. aj na stalo ) do zahranicia, ale bojim sa ist sama 🙂 Tak tymto sposobom hladam priatelskych spolahlivych spolubojovnikov 🙂
Najlepsie holky 😀 Naj by som chcela ist do takych krajim, kde sa hovori po anglicky ( UK / USA atd.. ) ziaden iran ,afganistan kde ma odpalia hned pri prichode 😀
Ak by sa tu nasli takí ludia, co by mali zaujem vytvorit partiu s cielom ist za brigadou/pracou do zahranicia na toto leto ,tak mi prosim napiste na mail : co*********@az**.sk
Prip. ak by mal niekto nejaky dobry tip na brigadu v zahranici,tak mi moze tiez napisat 🙂
Dakujem 😉
30 rocny nefajciar hlada pohodovu spolucestujucu na dovolenku, autobusom na 8-11 dni do ???
Cao, by me zajimalo co vse vis o svete! Uz jen to, ze pises, ze nejlepsi holky zavani omezenym fetisismem! Dalsi vec by me zajimalo, jak si chces hledat mimo evropu job< Napriklad to USA?Kde vezmes vizum. Pokud je mi znamo jen studenti muzou an work and travel a to jen na 4 mesice. Ano do UK kldine muzes, ale to je ta nejnuznjsi moznost, kdyz se chces pohrbit mezi polaky a rumuny. Pokud chces vytvorit partu lidi, tak by ta parta mela byt slozena s lidi co maji aspon predstavu a vi jak to venku trochu chodi. u tebe si toho nejsem jisti a myslim, ze schopni ludia se na tebe tak vyserou! sorry ale vubec nevis a s takovyma lidma nekam za praci to je pak pekny podel…
see y
Cao, by me zajimalo co vse vis o svete! Uz jen to, ze pises, ze nejlepsi holky zavani omezenym fetisismem! Dalsi vec by me zajimalo, jak si chces hledat mimo evropu job< Napriklad to USA?Kde vezmes vizum. Pokud je mi znamo jen studenti muzou an work and travel a to jen na 4 mesice. Ano do UK kldine muzes, ale to je ta nejnuznjsi moznost, kdyz se chces pohrbit mezi polaky a rumuny. Pokud chces vytvorit partu lidi, tak by ta parta mela byt slozena s lidi co maji aspon predstavu a vi jak to venku trochu chodi. u tebe si toho nejsem jisti a myslim, ze schopni ludia se na tebe tak vyserou! sorry ale vubec nevis a s takovyma lidma nekam za praci to je pak pekny podel…
see y
Hladám 3 spolucestujucich-ce do auta,ktorí si ešte chcu užiť more,Saint-Tropez a azurové pobrežie,alebo Grécko-Albánsko-Chorvátsko alebo len Albánsko-Chorvátsko alebo len Chorvátsko.14.9.-20.9., mi**@zo****.sk ,M
Hľadám spolucestujúcu osobu do USA NYC , Florida (september 2013 ). Som v pohode baba, mám 33 a pracujem v BA. zu*******@ya***.com