Spolucestování Amerika

Kolumbie, Venezuela apod. – unor, brezen 2013

Kuba

Zdravim, v unoru, breznu 2013 planuju vyrazit nekam na sever jizni Ameriky – konkretni plan jeste nemam, muze to byt Kolumbie, Venezuela, Ekvador, Peru, Brazilie, nebo i vys, do Panamy. Tak na cca 3-3,5 tydne. Klasicke lowcost cestovani s batuzkem, trekking, hory, pralesy, pamatky. Zkusenosti mam, ale nechci jet sam. Jestli ma nekdo podobny plan, at se ozve. Zdar, Kuba.

Zkušenosti čtenářů

IVA

Ahoj Jakube,
každý rok, nebo i dvakrát ročně jezdím Jižní Ameriku. Už jsem procestovala skoro všechny státy, ale chtěla bych navštívit Venezuelu, Kolumbii, Equador, kde jsem ještě nebyla. V Panamě i ve všech státech nad ní – až po Mexiko, jsem byla taky a navštívila podstatné památky.
Vyhovovalo by mně vyjet do Venezuely, pak autobusy, ev. místními leteckými linkami až do Equadoru, odkud by byl odlet nazpět. Mylím, že za měsíc by se to dalo stihnout.
Vždy jezdím s lidmi, s kterými se poznáme na Hedvábné stezce a po návratu jsme trvalými dobrými kamarády. Jen Tě upozorňuji, že jsem již stará baba v důchodu, jen abys věděl, ale nemám problém ani s Andami – v pohodě vylezu do 6000m, ani s délkovými km – 1.000 km v šesti týdnech.
Nevadí, že je mezi námi věkový rozdíl. Bezpečnost je bezpečnost a když jiného nenajdeš, tak můžeš jet i se mnou. Takhle už jsem byla 3 x na společných cestách s 40letými kluky a nebyl mezi námi problém,naopak velká legrace a dodnes jsme dobrými kamarády. Iva z Prahy

Míša

Ahoj Kubo,
cca od 22.2.-27.3. chci někam do tepla a hledám svědka svých zážitků. Zatím jsem našla let do Nikaraguy z odletem z Panamy přes Costa Ricu za 14000. Pokud nemáš penvý plán, třeba bychom se mohli sejít a dát něco dohromady. Zkušenosti mám fůru, domluvím se anglicky. Ozvi se prosím na mi*****@ce*****.cz
Měj se, Míša (30)

Adam
Míša:

ahoj, taky mam volno, jsem mezi pracema, letel bych taky- Zkusenosti jsou : USA, Kanada, Mexico, Asie, Afrika, atd.:)
Jsem 41 a domluvim se AJ, a pak rukama – nohama – srdcem

Petr

Ahoj Kubo,
pokud ještě sháníš někoho na společné cestování, tak bych rád navštívil především Venezuelu. Na americkém kontinentě jsem ještě nebyl, ale v minulosti jsem navštívil Afriku a Asii s báglem, takže bych rád poznal ještě některou zajímavou zemi, kde se mluví španělsky. Občas se objeví zpáteční letenka do Caracasu i pod 20000 Kč.

Terka

Ahoj Kubo a ostatní,

zaujala mě vaše diskuse, ráda bych se do vaší rodící se cestovatelské skupinky přidala. Mám celý březen volný a ráda bych cca 3 týdny strávila v zajímavé destinaci, kterou JA je 🙂
Mimo Evropy mám procestovanou JV Asii a USA.
Nebráním se tařka ničemu a vetší parta je vždycky lepší 🙂

Terka (27)

Pavel

Ahoj Petře, ty jsi 15.11.2010 v Ládví ztratil dioptrické brýle? http://www.ztraty-nalezy.eu/index.php?a=vypis&prodej=1&id_kategorie=18&id_podkategorie=98&id_kraje=1

Jsi tedy Petr nebo Pavel Kocián ? :))

Josef
Pavel:

Tak mám takový tušení, že se tu někdo vydává za někoho jiného 🙂

Petr
Pavel:

Drahý Pavle, ať už jsi našel před více než dvěma lety moje brýle nebo ne, tak mě docela zajímá, jestli bys rád navštívil Venezuelu. Rád se potom s Tebou sejdu v Ládví a vše probereme. Na Vyšehradě stojí také kostel svatého Petra a Pavla.

Marcel

Lidičky, Pokud jeste nemáte cestu zajištěnu, mohu Vám nabídnout superlevné letenky do Caracasu a odtud pak i do dalších zemí. Letenka z Prahy Vás vyjde na 11900 Kc. Příklady dalších přeletů: Aruba: 2700, Lima 4500, Havana 4500 Kc. Ceny jsou orientační a mění se podle kurzu a obsazenosti letů a v Čechách nikde nekoupíte.
Tak, kdo bude první?

Hezky den y hasta pronto,
Marcel

Katarína

ahojte. mam volny březen. Rada by som práve kolumbiu a venezuelu – prales, stolove hory, mesta, low cost. V podstate som časovo neobmedzená. Pocestovala som toho v JA uz celkom dost (Peru,Bolivia,Chile, Argentina…). prosim dajte mi vediet. rada sa pridam ku komukolvek.
ka****************@gm***.com
Caute!

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: