Práce/pomoc v zahraničí

Hledám brigádu na léto 2014

Kristyna

Ahoj, hledám brigádu na červenec a srpen 2014 ideálně sběr ovoce apod. Pokud je tu někdo kdo o něčem ví nebo ke komu bych se mohla připojit, tak mi prosím napište na email.

Díky moc 🙂

Zkušenosti čtenářů

Tereza

Zdravím, také sháním na léto 2014 tříměsíční brigádu – sběr ovoce, nejlépe do Norska.
Děkuji předem za tipy a rady.

Jana

Ahoj,

sháním brigádu na jaro – podzim 2014, nejlépe na farmě, sběr ovoce, vinici apod. Pokud někdo ví o něčem, popř. kde hledat, napište na mail.

Děkuji

Zuzana

Ahoj,

hledám si brigádu do Skotska, na necelé léto. Již jsem napsala několika farmám, ale bohužel se mi zatím žádná neozvala. Prosím máte nějaké informace, o nějaké farmě, kde potřebují brigádníky. Prosím napište mi na e-mail. Budu ráda za jakoukoliv radu.
Děkuji

Ronaldo
Zuzana:

Ahoj zuzi, promin že jsem tak nesmělý můžeš mi napsat o jaké farmy se jednalo?? Moc by mi to pomohlo. Děkuji moc.

Maťo

Ahojte, chcem v lete (júl/august) vyraziť za prácou. najradšej by som šiel do dánska, ale nebránim sa žiadnej zaujímavej krajine. Zárobok pre mňa nieje až taký dôležitý chcem skôr niekde prežiť pekné leto. Preto ak niekto máte kontakty na prácu s ktorými by ste sa vedeli podeliť, prípadne konkrétne vy potrebujete výpomoc, som vaša najlepšia voľba 🙂 Poteším sa každej správe a každej rade. ma*******@gm***.com ďakujeem. čaute

aleš svoboda

Nabízím práci i brigádu v Římě v hotelu i restauraci na pomocné práce.Ubytování zajištěno.Spěchá,potřebuji 4-5 lidí

Petr Živný
aleš svoboda:

Pokud se jedná o brigádu o léto, chtěl bych požádat o info, měl bych rovnou skupinu 4 lidí

Erik

Dobrý den
Sháním brigádu, popřípadě i práci v zahraničí od 1.4.2014
Je mi v celku jedno co budu dělat, ale aby to bylo zaplacené.
Zkušenosti se zahraniční prací nemám, takže bych uvítal kdyby se někdo ke mě přidal.
Na angličtině, intenzivně pracuji.
Jsem z Brna,je mi 27 roků, pohodový borec.
Můj email: er****@se****.cz
Díky za odpověď

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: