Ahoj,
plánuju kratší čundr po horách, spíše menších kopečcích, na přelomu roku, záležitost neohluchnout při řevu dělbuchá ale třeba se pak někam vydrápat na kopec a ohňostroje si užít někde z povzdálí. Na čundr jsem prozatím sama, přidá se někdo? Lucka, 25, Praha P.S. Hory asi v české části.
30.-31.12. jedeme na vodu. Pokud bys chtěla, tak se můžeš přidat.
Ahoj Jardo,
díky za zajímavou nabídku. Docela jsem se zasmála:) Prozradíš mi nějaké další detaily? Kanoe, kajaky, kam, pod stan? Můj mail makropesfik(@)gmail.com
Díky.
Ahoj Lucko, domluvila jsi se nějak s Jardou na té jeho vodě, nebo platí tvá původní varianta s kopečkama.Případně piš na
bu******@se****.cz
.
I Tomáš se může klidně přidat:-)
Ahoj,
jelikož už Silvestr proběhl a další je až za necelých 12 měsíců, a jelikož můj příspěvek nebyl podnícen hledáním partnera pro cestování a pro život, ale čirou nezbytností najít někoho se stanem, vařičem a dobrou náladou pro konec roku 2011, tak prosím neberte za nezdvořilé když vám neodpovím na mail… Pěkný nový rok 2012!!
Ahoj všem slečnám 🙂 Kdyby snad některou lákalo letní brození, tak mrkněte na YouTube a zadejte jen Milan Krejsa.. Krásný večer všem 🙂
Tip měsíce: Mauricius
Mauricius … tak trochu jiná pracovní cesta
Jak prožít na Mauriciu několik měsíců života?
Nejlepší tipy co vidět a zažít na sopečném ostrově Mauricius
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Kolonizační města a zběsilá pravidla mexického silničního provozu
ROZHOVOR: Brazílie je mým domovem, svět obzorem
Snow Film Fest je po roce opět tady! Filmy plné adrenalinu, humoru, i dojetí přichází do vašich kin
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru