Spolucestování kamkoliv

čundr Silvestr 30.12-1.1.2012

Lucka

Ahoj,
plánuju kratší čundr po horách, spíše menších kopečcích, na přelomu roku, záležitost neohluchnout při řevu dělbuchá ale třeba se pak někam vydrápat na kopec a ohňostroje si užít někde z povzdálí. Na čundr jsem prozatím sama, přidá se někdo? Lucka, 25, Praha P.S. Hory asi v české části.

Zkušenosti čtenářů

Jarda

30.-31.12. jedeme na vodu. Pokud bys chtěla, tak se můžeš přidat.

lucka
Jarda:

Ahoj Jardo,
díky za zajímavou nabídku. Docela jsem se zasmála:) Prozradíš mi nějaké další detaily? Kanoe, kajaky, kam, pod stan? Můj mail makropesfik(@)gmail.com
Díky.

Tomáš
lucka:

Ahoj Lucko, domluvila jsi se nějak s Jardou na té jeho vodě, nebo platí tvá původní varianta s kopečkama.Případně piš na

bu******@se****.cz

.

Jarda
Tomáš:

I Tomáš se může klidně přidat:-)

lucka

Ahoj,
jelikož už Silvestr proběhl a další je až za necelých 12 měsíců, a jelikož můj příspěvek nebyl podnícen hledáním partnera pro cestování a pro život, ale čirou nezbytností najít někoho se stanem, vařičem a dobrou náladou pro konec roku 2011, tak prosím neberte za nezdvořilé když vám neodpovím na mail… Pěkný nový rok 2012!!

Milan

Ahoj všem slečnám 🙂 Kdyby snad některou lákalo letní brození, tak mrkněte na YouTube a zadejte jen Milan Krejsa.. Krásný večer všem 🙂

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: